Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dilluns, 29 d’abril del 2024

'Thrill Ride'.

El director de Midnight Meat Train i Godzilla: Final Wars, Ryuhei Kitamura, dirigirà el thriller de muntanya russa, Thrill Ride(via comingsoon.net)

Thrill Ride explicarà la història d’un grup de persones, incloses dues dones joves, que queden atrapades cap per avall en una muntanya russa presa per un misteriós sabotejador que amenaça en deixar-los caure un per un fins la mort.

La producció de la pel·lícula està prevista per el quart trimestre de 2024 en els Pro Cinema Studios de Bulgaria. Està escrit per Chad Law i Christopher Jolley.

Els productors de Thrill Ride seran Gabriel Georgiev, Ellen Wander i Jordan Dykstra de United Film. El càsting de la pel·lícula està actualment en curs.

Les obres més notables de Kitamura són la ja anomenada The Midnight Meat Train, protagonitzada per Bradley Cooper i Godzilla: Final Wars. Però també és responsable de Lupin III, Doorman, protagonitzada per Ruby Rose i No One Lives protagonitzada per Luke Evans.

“Com a fanàtic incondicional de les muntanyes russes des de que era jove, immediatament em vaig enamorar d’aquest guió ple de suspens, acció, alts i baixos bojos, girs, bucles i llevataps a màxima velocitat”, va dir Kitamura en un comunicat. “No puc esperar per a enfilar-me i donar-li vida a la muntanya russa més salvatge que puguis imaginar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada