Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dimarts, 30 d’abril del 2024

'Tron: Ares'.


Jeff Bridges ha revelat recentment que apareixerà en el pròxim Tron: Ares, on provablement reprendrà el seu paper de Kevin Flynn.

Bridges va aparèixer recentment en el podcast Film Comment (a través de The Playlist), on va deixar escapar que viatjarà i començarà a filmar un paper en la pròxima pel·lícula. Si bé no va especificar que estava fent, Bridges va interpretar a Kevin Flynn a Tron: Legacy de 2010.

“Me’n vaig aquest dissabte per a participar en la tercera entrega de la història de ‘Tron’; estic emocionat per això”, va dir Bridges. “És salvatge. Jared Leto és l’estrella d’aquesta tercera pel·lícula i estic molt neguitós per treballar amb ell i he admirat el seu treball”.

Bridges va continuar dient que està emocionat de veure el set de la pròxima pel·lícula i va escoltar que els efectes pràctics de la pel·lícula són “bonics”.

“Estic neguitós per veure quina serà la tecnologia i quina serà”, va dir Bridges. “He escoltat que hi ha inclús menys coses I.A. en això. Serà un conjunt més pràctic i són bonics; hi ha bonics decorats que he vist”.

A més a més de Bridges, Tron: Ares també està protagonitzat per Jared Leto, Cameron Monaghan, Jodie Turner-Smith, Greta Lee, Gillian Anderson, Evan Peters i Sarah Desjardins. Segons s’informa, Leto interpretarà al personatge principal, una manifestació d’un programa que es torna sensible i creua al món humà.

Tron: Ares està dirigida per Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Maleficent: Mistress of Evil) a partir d’un guió escrit per Jesse Wigutow i Jack Thorne. La pel·lícula està produïda per Emma Ludbrook, Jeffrey Springer i Leto. Russell Allen n’és productor executiu.

La franquícia de Tron va començar l’any 1982. Dirigit per Steven Lisberger, qui va coescriure el guió al costat de Bonnie MacBird, el film va presentar als fans a Kevin Flynn (Jeff Bridges) per primer cop, mentre que Bruce Boxleitner, David Warner, Cindy Morgan i Barnard Hughes també van protagonitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada