Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

diumenge, 28 d’abril del 2024

'Extraction 3'.


Parlant amb GamesRadar+, el codirector de Avengers: Endgame, Joe Russo, va confirmar que un cop més escriurà el guió i actuarà com a productor de Extraction 3 de Netflix, amb Chris Hemsworth adjunt per a repetir el paper de Tyler Rake.

“Si, l’estem desenvolupant en aquest moment, determinant el cronograma de Chris. Sam Hargrave tornarà a dirigir”, va dir Russo. “És una franquícia interessant perquè és un personatge molt ferit emocionalment, pel que crec que hi ha una bona narració amb respecte a la seva història de fons i ja saps, la seva relació amb la violència es basa en l’automenyspreu i la culpa. I crec que afegeix molta textura, el que ens permet explicar més històries sobre ell”.

Extraction 2 va estar dirigit per Sam Hargrave a partir d’un guió escrit per Joe Russo. La seqüela de 2023 també va estar protagonitzada per Golshifteh Farahani, Tornike Gorichiani, Adam Bessa, Daneil Bernhardt, Tinatin Dalakishvili i Olga Kurylenko. Va estar produïda per els directors de Avengers: Endgame, Anthony i Joe Russo, a través de la seva companyia AGBO al costat de Hemsworth. En comparació amb la primera entrega, l’última seqüela va ser més ben rebuda pels crítics i espectadors, ja que actualment té una qualificació de Producte Fresc Certificat del 79% a Rotten Tomatoes, segons 135 ressenyes.

“Després de sobreviure tant sols als successos de la primera pel·lícula, Rake torna com el mercenari australià d’operacions encobertes, amb l’encàrrec d’un altre missió mortal: rescatar a la família maltractada d’un despietat gàngster georgià de la presó on estan retinguts”, es pot llegir en la sinopsis de Extraction 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada