Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 d’abril del 2024

'Blade'.


Marvel Studios va anunciar que estava desenvolupant un reinici de Blade, en un panell cridaner del Saló H en la Comic-Con de San Diego de 2019. Mahershala Ali va pujar al escenari per a tancar el panell al costat de Kevin Feige, confirmant que interpretaria al caminant de dia del UCM en un moment que va trencar internet.

L’any següent va arribar la pandèmia, tot i que havia fet una “breu” aparició en forma de veu a Eternals, però des de llavors el desenvolupament del reinici ha topat amb uns quants obstacles. Blade ha perdut diversos escriptors des de que es va anunciar el film i també directors (i inclús alguns actors), tot i que sembla que comença a prendre forma.

La idea sembla a ser una versió sòlida i valent del personatge, en lloc d’un èxit de taquilla carregat d’efectes que corre el risc de semblar més del mateix de Marvel Studios.

El director Yann Demange també va confirmar que Blade tindrà classificació R.

Ara, és possible que tinguem una actualització cortesia de Production Weekly.

Segons l’última edició, el pla ara és que Blade comenci rodatge aquesta tardor.

Això provablement encamina el reinici cap a la seva data d’estrena prevista per al 07 de novembre de 2025, tot i que encara tenim la sensació de que podria endarrerir-se en el calendari fins al 2026.

Si bé sabem que no hem de donar importància a les sinopsis compartides per aquesta publicació, tendeixen a ser força precises quan es tracte d’actualitzacions de producció reals (d’aquí el nom).

“Em van donar la R, que és molt important”, va dir Demange el novembre passat. “Surto de [el seu nou curtmetratge, Dammi] amb ganes de ser més obert, més vulnerable i aportar un aspecte més personal al meu treball. Però amb Blade, ens divertirem perquè Mahershala és un actor molt profund”.

“M’emociona mostrar una espècie de crueltat, una esperesa que té, que li permet caminar sobre la terra d’una manera particular. L’estimo per això”, va afegir el cineasta. “Té dignitat i integritat, però hi ha una ferocitat que normalment manté sota la superfície. Vull deslligar això i posar-ho en pantalla”.

Si bé Blade està programat per una estrena al 2025, esperem veure (bé, escoltar) a Ali interpretar al personatge abans a What if...? de Marvel Animation en el spin-off, Marvel Zombies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada