Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'One Punch Man'.


L’adaptació d’acció en viu de One Punch Man de Sony Pictures de la popular sèrie d’anime i manga, ha reclutat oficialment a nous escriptors.

Segons The Hollywood Reporter, el creador de Rick & Morty, Dan Harmon i la coproductora executiva Heather Anne Campbell han estat escollits per a escriure el projecte de llarg desenvolupament. Substitueixen als escriptors prèviament anunciats, Scott Rosenberg i Jeff Pinker (Venom, Jumanji: The Next Level). Harmon i Campbell s’uneixen al director de Fast and Furious, Justin Lin, qui ha estat encarregat de dirigir la pel·lícula de One Punch Man des de 2022.

“Saitama va començar essent un heroi sols per diversió. Després de tres anys de entrenament “especial”, es va tornar tant poderós que pot guanyar als seus oponents amb un sol cop. Ara, al costat de Genos, el seu fidel deixeble cyborg, Saitama està llest per a començar els seus deures oficials com a heroi professional treballant amb l’Associació d’Herois”, es pot llegir en la sinopsis (via Crunchyroll). “Tot i això, la freqüència de les aparicions de monstres està augmentant i cada cop sembla més com si la predicció de la Gran Vident Madame Shibabawa sobre el destí de la Terra s’estigués fent realitat. En mig d’aquesta crisi, el “caçador d’herois” Garou fa la seva pròpia aparició”.

L’exitosa sèrie manga mundial va ser creada l’any 2009 per l’artista japonès ONE com un webcomic. L’any 2015, Madhouse el va adaptar a una sèrie d’anime. Després de quasi cinc anys des de que la temporada 2 va acabar el seu recorregut de 12 episodis, finalment es va anunciar que l’anime tindrà una tercera temporada, amb el retorn del repartiment principal i el personal de la temporada 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada