Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'Ryan Coogler Movie'.

Jack O’Connell (Ferrari) està en converses per a interpretar al dolent en la nova pel·lícula de Ryan Coogler amb Michael B. Jordan.

Segons Deadline, O’Connell està en converses per a unir-se a Jordan en la nova pel·lícula de Coogler. El càsting de Connell no ha estat confirmat per ara, tot i que Deadline informa que la pel·lícula serà “una pel·lícula de gènere d’època en la que interpretarà al dolent”.

O’Connell va interpretar a Peter Collins a Ferrari de 2023, dirigida per Michael Mann. També és conegut per protagonitzar pel·lícules com ara Harry Brown de 2009, ’71 de 2014, 300: Rise of an Empire de 2014, Unbroken de 2014, Money Monster de 2016, Seberg de 2019, Jungleland de 2019, entre d’altres. Pròximament el podrem veure en la pel·lícula biogràfica de Amy Winehouse a Back to Black, que s’estrenarà als cinemes al mes de maig.

Warner Bros. va reprendre la nova pel·lícula de Coogler, tot i que encara no té títol, el febrer passat.

Hi ha el rumor de que la pel·lícula tracte sobre vampirs i Puck va informar a principis d’aquest any que Jordan podria interpretar no sols a un, sinó a dos xucla sangs. Puck també va informar que la pel·lícula podria estar ambientada en el sud de Estats units durant l’era de Jim Crow.

Coogler produeix a través de Proximity Media amb Zinzi Coogler i Sev Ohanian. El compositor guanyador del Oscar Ludwig Göransson serà el productor executiu al costat de Rebecca Cho i Will Greenfield.

Coogler i Jordan han treballat junts en diversos films. Coogler va fer el seu debut com a director de llargmetratge el 2013 amb Fruitvale Station, protagonitzada per Jordan. Jordan també va protagonitzar Creed el 2015 i Black Panther de 2018, ambdues dirigides per Coogler, mentre que també va aparèixer breument a Black Panther: Wakanda Forever de 2022. Coogler també va ser productor executiu de Creed II de 2018 i Creed III de 2023.

La pròxima pel·lícula de Coogler s’estrenarà el 07 de març de 2025 per Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada