Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 d’abril del 2024

'Ryan Coogler Movie'.

Dos membres més del repartiment s’han unit al repartiment farcit d’estrelles del pròxim thriller de vampirs de Ryan Coogler i protagonitzat per Michael B. Jordan.

Segons THR, Hailee Stenfield (Hawkeye, Spider-Man; Across the Spider-Verse) protagonitzarà al costat de Michael B. Jordan la pròxima pel·lícula en un paper desconegut. I segons Deadline en una informació recent, Omar Benson Miller (The Last Days of Potolemy Grey) també apareixerà en el film com un personatge no revelat.

Ambdós actors s’uneixen al repartiment format per Jordan, Delroy Lindo, Jack O’Connell, Jayme Lawson i Wunmi Mosaku.

Si bé no es sap res sobre la pel·lícula, des de THR assenyalen que els coneixedors diuen que Mosaku podria estar interpretant l’interès amorós de Jordan, mentre que O’Connell interpretarà a un “antagonista racista”.

Warner Bros. va reprendre la nova pel·lícula de Coogler, tot i que encara no té títol, el febrer passat.

Hi ha el rumor de que la pel·lícula tracte sobre vampirs i Puck va informar a principis d’aquest any que Jordan podria interpretar no sols a un, sinó a dos xucla sangs. Puck també va informar que la pel·lícula podria estar ambientada en el sud de Estats units durant l’era de Jim Crow.

Coogler produeix a través de Proximity Media amb Zinzi Coogler i Sev Ohanian. El compositor guanyador del Oscar Ludwig Göransson serà el productor executiu al costat de Rebecca Cho i Will Greenfield.

Coogler i Jordan han treballat junts en diversos films. Coogler va fer el seu debut com a director de llargmetratge el 2013 amb Fruitvale Station, protagonitzada per Jordan. Jordan també va protagonitzar Creed el 2015 i Black Panther de 2018, ambdues dirigides per Coogler, mentre que també va aparèixer breument a Black Panther: Wakanda Forever de 2022. Coogler també va ser productor executiu de Creed II de 2018 i Creed III de 2023.

La pròxima pel·lícula de Coogler s’estrenarà el 07 de març de 2025 per Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada