Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2024

'Star Wars: Dawn of the Jedi'.


La pròxima pel·lícula de Star Wars de James Mangold ha trobat oficialment el seu escriptor i des de THR ens informen de que Beau Willimon ha estat escollit per a treballar en el guió.

Es diu que la pel·lícula, que opera sota el títol provisional de Star Wars: Dawn of the Jedi, es centrarà en els orígens de la Força i es desenvoluparà “25.000 anys abans de qualsevol línia de temps i històries explicades” per qualsevol altre projecte existent.

Dawn of the Jedi es va anunciar originalment l’any passat a la Star Wars Celebration de 2023. A partir d’aquell moment, no se’n sap res del projecte més que el seu breu resum.

Willimon no és aliè al món de Star Wars, ja que va escriure tres episodis de Andor (Narkina 5, Nobody’s Listening i One Way Out). Abans d’això, Willimon és potser millor conegut pel seu treball en l’exitosa sèrie dramàtica de Netflix House of Cards, de la qual en va ser el showrunner de les seves quatre temporades. Al cinema, la seva acreditació com a escriptor més recent prové de Mary Queen of Scots de 2018.

El juny de 2023 es van anunciar tres noves pel·lícules de Star Wars. Una pel·lícula veurà el retorn de Daisy Ridley com a Rey en una aventura ambientada 15 anys després de The Rise of Skywalker. Sharmeen Obaid-Chinoy dirigirà a partir d’un guió escrit per Steven Knight.

Al costat de Mangold, The Mandalorian & Grogu també s’estrenarà el 22 de maig de 2026 i servirà com una continuació de les aventures de Din Djarin i Grogu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada