Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 d’abril del 2024

'Freaky Friday 2'.


Després d’anys de rumors i actualitzacions, Freaky Friday 2 està oficialment en marxa i des de THR ens informen de que Disney ha assignat a un director per a dirigir la seqüela.

Segons una nova informació, Nisha Ganatra (qui ha dirigit per últim cop episodis de Welcome to Chippendales de Hulu) serà la directora d’aquesta seqüela. Les estrelles Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan estan en converses per a reprendre els seus respectius papers com a mare i filla, tot i que no hi ha res oficial encara.

Les converses sobre una seqüela de Freaky Friday han estat ressonant des de fa alguns anys i l’última actualització prové de Lohan. A principis del mes passat, l’actriu va insinuar que s’estava desenvolupant una seqüela, però no s’havia fixat un cronograma real per a res més.

Han passat quasi 20 anys des de que es va estrenar el 2003. A més de rebre crítiques positives, la pel·lícula també va ser un èxit de taquilla amb una recaptació de $160,8M per un pressupost de $26M.

Dirigida per Mark Waters a partir d’un guió escrit per Heather Hach i Leslie Down. Es va centrar en el vincle entre una mare i la seva filla rebel. Després de discutir de nou, de sobte es troben en la increïble situació de canvi de cos.

La pel·lícula de 2003 va estar protagonitzada per Curtis, Lohan, Chad Michael Murray, Mark Hamon, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, entre d’altres. Està basada en la novel·la homònima de 1972 de Mary Rodgers. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada