Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'Jurassic World 4'.


Segons s’informa, Jonathan Bailey està en converses per a unir-se al repartiment de la nova pel·lícula de Jurassic World.

Segons Deadline, Bailey està rondant el paper principal en la pròxima entrega de Jurassic World, que arribarà als cinemes el 02 de juliol de 2025. Actualment no hi ha detalls del personatge. Bailey és millor conegut pel seu paper de Anthony Bridgerton a Bridgerton de Netflix. Apareixerà en la tercera temporada de Bridgerton, que s’estrenarà el pròxim mes de Maig.

El 2023, Bailey va protagonitzar al costat de Matt Bomer a Showtime, Fellow Travelers. Pel seu paper de Tim Laughlin, Bailey va guanyar el premi Critics’ Choice al millor actor de repartiment en una sèrie limitada. A finals d’aquest any, Bailey interpretarà a Fiyero Tigelaar a Wicked: Part One.

Segons les informacions, a Scarlett Johansson li han ofert el paper protagonista en el nou Jurassic World. Johansson no ha acceptat el paper (encara) però ha estat en converses amb Universal i Amblin Entertainment.

La pel·lícula es va anunciar el Febrer d’enguany, Gareth Edwards ha substituït a David Leitch que en principi anava a dirigir el projecte, però va abandonar per diferències creatives. Edwards conegut per dirigir Godzilla de 2014, Rogue One: A Star Wars Story de 2016 i The Creator de 2023, va ser escollit per a dirigir la pel·lícula unes setmanes després.

David Koepp, qui va escriure The Lost World: Jurassic Park de 1997, està escrivint el guió de la nova pel·lícula de Jurassic World. Els detalls del argument encara no es saben, tot i que diuen que llançarà una “nova era juràssica” que provablement no inclourà personatges que tornin.

S’espera que la nova pel·lícula de Jurassic World comenci a filmar-se a finals d’aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada