Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2024

'The Fantastic Four'.


L’altre dia Marvel Studios va publicar un cartell promocional de The Fantastic Four. L’obra d’art ens va oferir un primer cop d’ull a Johnny Storm en forma de “flama encesa” com la torxa humana, però també pot haver proporcionat una gran pista sobre l’escenari de la pel·lícula.

Un rumor recent afirma que el reinici del UCM en realitat tindria lloc en un univers alternatiu i l’horitzó de la ciutat que apareix en el cartell semblaria confirmar que aquesta història no es desenvoluparà en cap línia de temps que es pugui reconèixer.

Ara, gràcies a Can We Get Some Toast, és possible que tinguem una mica més per a continuar.

Segons la primícia, The Fantastic Four té lloc en un univers retro futurista.

No està clar si aquest món està simplement inspirat en els anys 60’s o si la pel·lícula en realitat està ambientada en el passat, però es comenta que la carrera espacial és una gran “inspiració”, pel que pot acabar essent lo primer.

Un altre informació recent ha afirmat que els fills de Reed i Sue seran presentats en la pel·lícula i CWGST creu que Sue estarà embarassada quan la coneguem i després donarà llum a Franklin Richards...en el espai!

Això sembla una alteració molt deliberada del origen del personatge i pot tenir quelcom a veure amb la notícia de que julià Garner interpretarà a la versió de Shalla-Bal de Silver Surfer, que va existir en una línia temporal on Franklin Richards era Galactus (Història llarga).

Galactus ha estat confirmat com el dolent principal, però cap actor està actualment en converses per al paper.

L’últim que sabem és que hi ha el rumor de que Javier Bardem era la “millor opció” per a interpretar al devorador de planetes, però es va assenyalar que hi havia conflicte d’agendes i que pot impedir que signi. Antonio Banderas també era un rumor.

Garner s’uneix a Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) com a Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) com a Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) com a Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) com a Ben Grimm.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula a partir d’un guió escrit per Josh Friedman i Jeff Kaplan. S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada