Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'Daredevil: Born Again'.


Noves fotografies des del set de rodatge de Daredevil: Born Again, aquest cop oferint als fans un nou cop d’ull al Home sense por de Charlie Cox al costat de Punisher de Jon Bernthal.

Tan mateix, encara més interesant és el nostre primer cop d’ull a Jeremy Earl com l’oficial Cole North.

En els còmics, a Cole se li va assignar la tasca de investigar un homicidi que suposadament havia comés Daredevil.

No estimava als justiciers, però va rebre una pallissa del heroi que va afectar al posició de Cole entre els seus companys policies.

Més tard, Punisher rescata a Daredevil de la custòdia policial, el que va augmentar la vergonya de Cole i més tard va estar més que feliç d’unir-se al grup de treball anti-vigilants de l’alcalde Wilson Fisk per acabar amb Spider-Man.

Aquestes fotos des del set, revelen que la versió de Cole del UCM ha decidit utilitzar el logo de The Punisher en el seu uniforme.

També el veiem fer servir un pedaç que diu: “Grup de treball Anti-Vigilant – Ciutat de Nova York – Alcalde Fisk”.

Com es va informar anteriorment, Dardevil: Born Again veurà a Wilson Fisk convertir-se en alcalde i promoure una llei destinada a prendre mesures dràstiques contra els vigilants de la “Gran Poma”...inclòs Daredevil.

L’expectativa a partir d’aquí és que aquesta història es traslladarà a Spider-Man 4, on Peter Parker també es trobarà cara a cara amb Kingpin del crim.

“Crec que si els poders fàctics volen que això succeeixi, llavors succeirà, saps?” L’actor Vincent D’Onofrio va dir anteriorment sobre un possible encontre amb Spider-Man. “Crec que certament no s’ha parlat de que això no vagi a succeir”.

“Vull dir, per a mi aquesta és la direcció en la que hem d’anar...però qui sap? Ja saps, reps aquestes trucades i et diuen: ‘Ho, estem fent això ara’ Jo dic: ‘Ho, està bé’. Ja saps, és així”.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les fotos des del set de Daredevil: Born Again...

El repartiment de Daredevil: Born Again inclou a: Charlie Cox com a Matt Murdock/Daredevil, Vincent D’Onofrio com a Wilson Fisk/Kingpin, Elden Henson com a Foggy Nelson, Deborah Ann Woll com a Karen Page, Jon Bernthal com a Frank Castle/The Punisher, Wilson Bethel com a Bullseye i Sandrine Holt com a Vanessa Fisk.

Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan, Clark Johnson i Hunter Doohan, han estat escollits per a papers no revelats, tot i que creeim que aquest últim interpreti a Muse.

Daredevil: Born Again provablement s’estrenarà a Disney+ entre 2025/2026.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada