Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2024

'Avatar: The Last Airbender Season 2 & 3'.


Després de la renovació de dues temporades de l’adaptació d’acció en viu, des de Deadline ens informen de que la sèrie Avatar: The Last Airbender de Netflix sofrirà alguns canvis creatius per a les temporades 2 i tres.

El servei de streaming ha reclutat oficialment a Christine Boylan (The Punisher) i Jabbar Raisani (Lost in Space) com els nou showrunners de les dues últimes temporades. Substituiran al showrunner de la temporada 1, Albert Kim, qui seguirà involucrat a la sèrie com a productor executiu. Això es produeix després de que Kim acaba de signar per a convertir-se en productor executiu de la segona temporada de Percy Jackson i els Déus de l’Olimp de Disney+.

Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender està protagonitzat per Gordon Cormier com a Aang, Kiawentiio com a Katara, Ian Ousley com a Sokka i Dallas Liu com a Zuko. A ells se’ls uneix Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Lim Kay Siu, Ken Leung, Elizabeth Yu, Maria Zhang, C.S. Lee, Utkarsh Ambudkar, A Martinez, Yvonne Chapman, Tamlyn Tomita, entre d’altres. La segona temporada finalment inclourà la tant esperada presentació del personatge preferit dels fans, Toph Beifong, qui es convertirà en el mestre de Control Terra de Aang.

“Aigua, Terra, Foc i Aire. Les quatre nacions alguna vegada van viure en harmonia, amb l’Avatar, mestre dels quatre elements, mantenint la pau entre elles. Però tot va canviar quan la Nació del Foc va atacar i acabar amb els nòmades del Aire, el primer pas fet pels mestres del Foc per a conquistar el món. Pel fet que l’encarnació actual del Avatar encara no ha sorgit, el món ha perdut l’esperança”, es pot llegir en la sinopsis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada