Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'Superman'.


Les càmeres encara estan gravant Superman de James Gunn a Svalbard, Noruega (fins ha on sabem), però l’estrella David Corenswet es va prendre un descans de la filmació per a gravar un anunci a Mèxic i algunes fotos darrera de les càmeres s’han compartit en línia.

Corenswet no ha estat vist en el set del reinici de Superman del DCU -fins ara sols hem vist a Maria Gabriela De Faria com a The Engineer), però aquestes preses podrien donar-nos una idea de com es veurà Clark Kent.

Per descomptat, el seu cabell podria haver estat pentinat una mica diferent per aquest anunci, però com a mínim les fotos brinden un altre visió del impressionant físic del Home d’Acer de l’actor.

A continuació, podeu veure’n les imatges...

Superman també està protagonitzada per Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Isabela Merced com a Hawkgirl, Edi Gathegi com a Mister Terrific, Nathan Fillion com a Guy Gardner, Anthony Carrigan com a Metamorpho, Gabriela de Faría com a The Engineer, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher, Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

Més recentment, Sara Sampaio va signar per a interpretar a l’assistent i amant de Lex, Eve Teschmacher i Skyler Gisondo ha estat escollit per interpretar a Jimmy Olsen. També hi ha el rumor de que Milly Alcock farà el seu debut abans del seu film en solitari titulat Supergirl: Woman of Tomorrow, però això encara no ha estat confirmat.

La pel·lícula s’estrenarà el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada