Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 21 d’abril del 2024

'Trap'.

Warner Bros. ha publicat el primer tràiler de la nova pel·lícula de M. Night Shyamalan, Trap, protagonitzada per Josh Hartnett (Sin City, Halloween H20) com un assassí en sèrie acorralat per la policia mentre assistia a un concert amb la seva filla.

Tot el que ens diu la breu sinopsis és que “un pare i una filla adolescent assisteixen a un concert de Pop, on es donen compte de que estan en el centre d’un esdeveniment obscur i sinistre”, però l’avanç revela molt més.

Al donar-se compte d’una gran presencia policial dintre i al voltant del lloc, el personatge de Hartnett convenç a un venedor per a que li expliqui què està passant i descobreix que la policia ha estat avisada de que un destacat assassí en sèrie conegut com The Butcher assistirà al concert.

Hartnett després va al vàter per a revisar el sistema de seguretat de la seva casa i veiem que té a un home lligat a una cadira xisclant demanant ajuda.

Llavors, sembla que és ell el carnisser. Segurament un gir que hauria d’haver-se mantingut fora del marketing? Shyamalan explica perquè va decidir regalar el joc des del principi.

“Quan vaig pensar en la idea. Jo estava com, Per què? No pots amagar-ho. Succeeix molt aviat”, li va dir el cineasta a The Wrap. “Aquesta és la diversió de la pel·lícula. És estar en aquest punt de vista”.

Al ser una pel·lícula de Shyamalan, no podem veure aquest avanç que ho reveli tot i hi ha molta especulació de que la pel·lícula inclourà com a mínim un gir més.

Shyamalan va continuar explicant com la industria musical, va ser una inspiració parcial per a la pel·lícula.

“Estàvem parlant de la forma de la musica i del que va intentar succeir amb la industria del cinema, que va ser, mira, publicar tot de forma omnipresent a tot arreu i que tots puguin veure-ho quan vulguin. Aquest és el futur veritat? Vaig dir: ‘Aquest no és el maleït futur’. Aquesta no és la forma en que estem fent això”. I em vaig esforçar per no fer-ho i ajudar a tots a dir: ‘No facis això’. Però la industria de la musica va anar per aquest camí i vaig pensar: En quin camp ho fem? Fas el teu treball i després el regales? Quin món és aquest?

A continuació podeu veure’n l’avanç i el cartell...

         


Escrita i dirigida per M. Night Shyamalan, Trap està protagonitzada per Josh Hartnett, Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills i Allison Pill. La pel·lícula està produïda Ashwin Rajan, Marc Bienstock i M. Night Shyamalan. El productor executiu és Steven Schneider. El director de fotografia és Sayombhu Mukdeeprom (Call Me By Your Name). La dissenyadora de producció és Debbie de Villa (The Hating Game). Està editada per Noëmi Preiswerk i la musica és de Herdĭs Stefănsdŏttir (Knock at the Cabin). La supervisora musical és Susan Jacobs (Old); la dissenyadora de vestuari és Caroline Duncan (Old). El càsting corre a càrrec de Douglas Aibel (Asteroid City).

“Warner Bros. Pictures presenta una producció de Bliding Edge Pictures, una pel·lícula de M. Night Shyamalan: Trap”. La pel·lícula estarà distribuïda mundialment per Warner Bros. Pictures. Trap s’estrenarà el 09 d’agost de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada