Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2024

'Disney Movies'.


*Després de la reunió d’accionistes Disney ha donat a conèixer l’estat dels seus pròxims films. Començant per el live-action de Moana que començarà la producció en algun moment d’aquest any i que tenia prevista l’estrena per al 27 de juny de 2025, s’endarrereix més d’un any i s’estrenarà el 10 de juliol de 2026.

La pel·lícula d’acció real estarà dirigida per el guanyador d’un Tony, Thomas Kail i Dwayne Johnson interpretarà a Maui. Estarà produït per Johnson, Dany i Hiram Garcia a través de la seva companyia Seven Bucks Productions, al costat de Beau Flynn per a Flynn Picture Co. Estarà produïda també per Auli’i Carvalho i Scott Sheldon de Flynn Picture Co. Jared Bush, qui ha escrit el guió, també participarà en la producció al costat de la professional de la industria samoana Dana Ledoux Miller.

*Disney ha donat a conèixer la data d’estrena de Tron: Ares i protagonitzada per Jared Leto. En un comunicat de premsa, ha revelat que la pel·lícula s’estrenarà el 10 d’octubre de 2025, quasi 15 anys després de l’estrena de Tron: Legacy, que es va estrenar el 17 de desembre de 2010.

Al costat de Jared Leto hi trobarem l’actriu de After Yang, Jodie Turner-Smith, l’estrella de Lives Past, Greta Lee; la guanyadora del Globus d’Or, Gillian Anderson; el guanyador d’un Emmy, Evan Peters; l’alumne de Shameless Cameron Monaghan i la estrella de Yellowjackets, Srah Desjardins. Segons la informació, Leto interpretarà al personatge principal, una manifestació d’un programa que es trona sensible i creua al món humà.

*Disney ha revelat la data d’estrena de Toy Story 5, confirmant quan estrenarà la cinquena entrega de la icònica franquícia. La pel·lícula s’estrenarà el 19 de juny de 2026.

*També tenim data d’estrena per el film The Mandalorian & Grogu i que dirigirà Jon Favreau. Segons el comunicat de premsa la pel·lícula s’estrenarà el 22 de maig de 2026.

Favreau produirà el film a més de dirigir-lo, mentre que Kathleen Kennedy i Dave Filoni també produiran el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada