Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 d’abril del 2024

'Scary Movie 6'.


Paramount i Miramax, estan oficialment preparant una nova pel·lícula de Scary Movie, ho van anunciar ahir.

Durant la seva presentació en la CinemaCon en curs d’aquesta setmana (a través de THR), Paramount va confirmar que el productor de Fast and Furious, Neal H. Moritz, estava desenvolupant un nou ‘episodi’ de la franquícia Scary Movie.

A partir d’ara, no es sap si en la pel·lícula algun membre del repartiment original de les pel·lícules anteriors reprendrà els seus papers.  Quatre de les cinc pel·lícules originals de Scary Movie van estar protagonitzades per Anna Faris i Regina Hall i Marlon i Shawn Wayans van aparèixer en dos dels cinc films.

La primera pel·lícula de Scary Movie es va estrenar l’any 2000 i va ser una parodia de terror que parodiava diverses pel·lícules, inclosa Scream i Se el que Vàreu fer l’Estiu Passat. La franquícia va créixer ràpidament, amb una seqüela el 2001, una tercera pel·lícula el 2003, una quarta el 2006 i finalment una cinquena el 2013, que va comptar amb un repartiment majoritàriament nou.

La franquícia Scary Movie va tenir un gran èxit durant la seva execució inicial, recaptant $896.555.030 a nivell mundial entre els cinc films. L’èxit de les pel·lícules també va impulsar una gran onada de pel·lícules de parodia que fan broma d’altres generes, amb pel·lícules com Superhero Movie, Meet the Spartans, Epic Movie, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada