Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 d’abril del 2024

'28 Years Later'.


Amb la producció de 28 Anys Després, de Danny Boyle i Alex Garland, que començarà el pròxim mes, sembla haver trobat a una de les seves estrelles.

El insider Daniel Richtman ens informa de que Jodie Comer (Killing Eve) està en converses per a protagonitzar la llunyana continuació de 28 Dies Després i 28 Setmanes Després. Serà la primera d’una trilogia de pel·lícules per a Sony i té un pressupost de $60M.

Hi ha rumors de que l’estrella original, Cillian Murphy, reprendrà el seu paper de 28 Dies Després, però encara no s’ha confirmat. Va parlar de la seva participació en una entrevista recent, dient:

“Suposo que els correspon a ells parlar d’això, però crec que s’ha estat gestant per un temps”, va dir Murphy. “La primera pel·lícula va ser molt important per a mi, com a actor. M’agrada treballar amb aquests nois. Alex té una idea”.

Va afegir: “I la direcció de Danny és simplement gran. Mira aquest espai”.

Murphy n’és també productor executiu. Els detalls de la trama, més enllà dels que implica el títol, són escassos.

El càsting de Comer i el d’altres membres del repartiment s’hauria de fer oficial aviat, pel fet de que la producció començarà el mes de maig.

Jodie Comer és coneguda pels seus papers a Free Guy, The Last Duel, Help i la pròxima The Bikeriders. També ha aparegut recentment en el joc de terror Alone in the Dark al costat de David Harbour.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada