Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 d’abril del 2024

'Joker: Folie à Deux'.

Ja tenim aquí el primer tràiler oficial de Joker: Folie à Deux dirigida per Todd Phillips i mostra una nova i salvatge aventura que uneix als guanyadors d’un Oscar Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) i Lady Gaga (A Star is Born, House of Gucci) com a Arthur Fleck i Harley Quinn, respectivament i els submergeix en una nova aventura musical que promet deixar-nos bocabadats.

Parlant en la CinemaCon ahir a la tarda, Phillips va parlar sobre els elements musicals de la pel·lícula, sense etiquetar exactament la pel·lícula com un musical. “La musica és un element essencial. No s’allunya massa de la primera pel·lícula. Utilitzem la musica per a sentir-nos complets, per a equilibrar les nostres fractures”.

I aquí el primer cartell que va sortir fa uns dies...

A més a més de Phoenix i Gaga en els papers principals, la nominada al Primetime Emmy, Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta) també reprèn el seu paper de Sophie Dumond, mentre que el repartiment secundari està format per Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin, Edge of Tomorrow), Catherine Keener (The 40-Year-Old Virgin, The Adam Project), Jacob Lofland (The Son, Maze Runner: The Death Cure), Steve Coogan (Tropic Thunder, Philomena), Ken Leung (Rush Hour, Old), Harry Lawtey (Industry, The Pale Blue Eye), Leigh Gill (Joker, Game of Thrones) i Sharon Washington (Joker, Michael Clayton).

A diferencia de l’anterior entrega, que es va realitzar amb un modest pressupost de $70M, la segona entrega tindrà un pressupost considerablement més alt, ja que, segons informen, la seva realització ha costat al voltant de $200M.

Tenint en compte que el primer film va recaptar $1.078.958.629 a nivell mundial, sembla a ser que el estudi és extremadament optimista sobre la possibilitat de que la seqüela assoleixi la mateixa fita o la superi per complet.

Segons el nou director de DC Studios, James Gunn, aquesta pròxima seqüela no serà part del seu Univers de DC que s’estrenarà l’any vinent, sinó que serà un projecte de “Elseworlds”, juntament amb la saga The Batman de Matt Reeves.

Joker: Folie à Deux arribarà als cinemes el 04 d’octubre.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada