Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’abril del 2024

'Superman'.


El codirector executiu de DC Studios i director de Superman, James Gunn, ha confirmat qui és el dolent de la pròxima pel·lícula de DC Universe i ha proporcionat una petita actualització del progrés.

En la plataforma de xarxes socials Threads, Gunn va dissipar qualsevol rumor sobre de que el dolent principal de Superman no fos Lex Luthor. El cineasta va afirmar sense embuts que el protagonista principal de la pel·lícula és Superman i el principal antagonista és Lex Luthor, després va recordar als seus seguidors que sols creguin en la informació que provingui d’ell.


Gunn també va oferir una actualització de la pel·lícula, estimant que està aproximadament en un 18% de la finalització i que no pot esperar per a mostrar-ho a tothom.

“Superman conte la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda.

David Corenswet interpreta a l’Home d’Acer, mentre que Rachel Brosnahan ha estat escollida per a interpretar a Lois Lane. Altres incorporacions més recents inclouen a Isabela Merced com a Hawkgirl, Edi Gathegi com a Mister Terrific, Nathan Fillion com a Guy Gardner, Anthony Carrigan com a Metamorpho, Gabriela de Faría com a The Engineer, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher, Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

La pel·lícula s’estrenarà el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada