Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'The Naked Gun remake'.


Segons Deadline, la veterana de Baywatch, Pamela Anderson, ha signat per a protagonitzar al costat de Liam Neeson el pròxim reinici de The Naked Gun de Paramount Pictures. La descripció del personatge del paper de Anderson es manté en secret, juntament amb els detalls de la trama.

La pel·lícula està programada per a fer el seu debut als cinemes el 18 de juliol de 2025. Tot i que el reinici sense títol actualment no té competència directa el dia de la seva estrena, debutarà el mateix mes que tres pel·lícules d’alt perfil: la nova pel·lícula de Jurassic World de Gareth Edwards, el Superman de James Gunn i The Fantastic Four de Marvel Studios.

El projecte sense títol (tot i que a IMDb posa The Naked Gun), serà una reinvenció de la comèdia dels anys 80’s The Naked Gun, protagonitzada pel difunt actor Leslie Nielsen. Estarà dirigida i produïda per Akiva Schaffer del grup de comèdia The Lonely Island (Hot Rod), qui ha estat l’encarregat del reinici des de 2022. Schaffer també ha coescrit el guió amb Dan Gregor i Doug Mand. També està produïda per Seth MacFarlane i Erica Huggins per a Fuzzy Door, amb Daniel M. Stillman com a productor executiu.

La pel·lícula original de 1988 va servir com a spin-off de Police Squad de 1982! Presentava a Nielsen reprenen el seu paper del Sargent detectiu Frank Drebin. Després va generar dues seqüeles més, inclosa The Naked Gun 2½: The Smell of Fear de 1991 i Naked Gun 33½: The Final Insult de 1994.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada