Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 d’abril del 2024

'The Fantastic Four'.


The Fantastic Four es perfila com una pel·lícula molt diferent del que esperàvem.

La història no sols es desenvolupa en la dècada de 1960, sinó que també es desenvolupa en una realitat diferent (en lloc de la Terra-616, la llar dels Venjadors).

Marvel Studios podria haver presentat al equip en l’actualitat (una teoria popular era que van obtenir els poders durant el blip), però amb el Multivers en joc, sembla que tenen planificat un altre cosa molt diferent.

Murphy’s Multiverse ha intervingut en els últims rumors més recents, confirmant que Els Quatre Fantàstics es desenvoluparà en un altre Univers que “encara no ha estat explorat en el UCM”.

Tot i això, aquí és on les coses es posen realment interessants.

El lloc explica que “ha arribat a les nostres oïdes algun rumor de que hi haurà alguna connexió entre Franklin [Richards] i Galactus en la pel·lícula”.

Sembla que Marvel Studios podria estar inspirant-se en Terra X, una realitat en la que Shalla-Bal es converteix en Silver Surfer, per aquest vincle amb Franklin i el dolent devorador de mons.

En aquest món, l’increïblement poderós jove mutant va acordar que l’Alt Evolucionador el transformés en el nou Galactus per a restaurar l’equilibri del univers (i protegir-lo dels Celestials) després de que el seu pare convertís la versió original en una estrella.

Va perdre els seus records, però, pel fet del seu passat heroic i la guia dels dos Silver Surfers, sols va consumir planetes que eventualment donarien a llum a un Celestial.

No sols es pot inspirar en això, sinó que hem de tenir en compte que Franklin té un historial de creació d’un Univers de butxaca per a què existeixi la seva família...és possible que la Primera Família de Marvel s’originés a Terra-616 abans de que ell els salvés?

O podria ser simplement que allà és on finalment els envia?

També seriem imprudents no assenyalar que Marvel Studios ha mirat a actors com Antonio Banderas i Javier Bardem per a Galactus; amb Pedro Pascal interpretant a Reed Richards, això pot indicar alguna mena de connexió familiar amb el devorador de Mons.

Haurem d’esperar i veure què.

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm.

També se’ls ha unit a ells, Julia Garner per a interpretar a Shalla-Bal/Silver Surfer.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula i ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantastics i Eric Pearson (Black Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada