Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 d’abril del 2024

'The Fantastic Four'.


Algunes notícies importants sobre càsting de Marvel les trobareu aquí, ja que des de Deadline han confirmat un rumor persistent de que The Fantastic Four presentaria una versió femenina del clàssic heroi espacial, Silver Surfer.

La guanyadora del premi Emmy Julia Garner (Ozark, Inventing Anna) interpretarà a Surfer...però no una versió de Norrin Radd amb canvi de gènere!

Garner interpretarà a Shalla-Bal.

En la continuïtat original de Marvel Comics, Shalla-Bal era l’emperadriu del planeta Zenn-La i va ser el primer amor de Norrin Radd.

Quan Galactus va venir a devorar el seu planeta, Radd es va oferir com a voluntari per a convertir-se en el seu herald a canvi de perdonar Zenn-La.

Més tard, quan Franklin Richards va assumir el càrrec del nou Galactus, va infondre a Shalla dels mateixos poders còsmics i li va permetre servir com a heralda bessona al costat de Radd.

Garner s’uneix a Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) com a Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) com a Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) com a Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) com a Ben Grimm.

Hi ha rumors de que tant Cillian Murphy (Oppenheimer) com Mads Mikkelsen (Rogue One, Dr. Strange) són les millors opcions per a interpretar a Doctor Doom, però segurament hi haurà altres actors en la cursa.

Encara hi ha el rumor de que Javier Bardem és la millor opció per a Galactus, però la seva agenda li impedeixi signar.

Els detalls de la trama no es coneixen gaire, però un rumor recent va afirmar que The Fantastic Four es desenvoluparia en un univers alternatiu.

Si és exacte, això òbviament suggeriria que els personatges seran variants d’alguna altra part del Multivers que eventualment trobaran el seu camí cap a la línia de temps principal del UCM (possiblement degut a una escletxa interdimensional que Dar-Benn va ocasionar al final de The Marvels).

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula. S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada