Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'Freaky Friday 2'.


Els possibles detalls de la trama de la pròxima seqüela de la pel·lícula de 2003 Freaky Friday, suggereixen un dilema encara més caòtic del intercanvi de cossos. La directora de la seqüela Nisha Ganatra (Late Night) ha anunciat una convocatòria de càsting oberta per a rols específics en la seva història de Instagram (a través de EW), el que presumiblement implica que els personatges de Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan poden canviar de cos, però aquest cop no entre si. 

Els rumors sobre una segona pel·lícula de Freaky Friday han estat per internet durant anys, però sols s’ha confirmat aquest any amb Curtis i Lohan reprenent els seus respectius papers. Freaky Friday 2 introduirà a Anna Coleman (Lohan), aquest cop com a adulta amb una filla de 14 anys anomenada Harper.

La convocatòria de càsting compartida per la directora, descriu a Harper com “una gallimarsot amb un agut sentit del humor”. Segons la història de Instagram de Ganatra, Harper tindrà “una mica de mal humor” degut a que la seva mare soltera, Anna, 2es casarà amb el restaurador britànic Eric Davis”.

La descripció també afegeix que Eric té una filla de 14 anys, Lily, a qui pot ser que no li agradi la filla de Anna. Els costats de l’audició vists per EW inclouen escenes de “canvi de cos” per a possibles membres del repartiment i afegeix: “Harper hauria de canalitzar a Anna (Lohan) i Lily hauria de canalitzar a Tess (Curtis)”.

Encara no s’ha revelat molt sobre la seqüela de Freaky Friday, considerant que encara es troba en les primeres etapes del desenvolupament. La pel·lícula original, dirigida per Mark Waters, va fer el seu debut amb crítiques positives i va ser considerada un èxit de taquilla. Es va centrar en el vincle entre una mare i la seva filla rebel. Després de discutir de nou, de sobte es troben en la increïble situació de canvi de cos.

La pel·lícula de 2003 va estar protagonitzada per Curtis, Lohan, Chad Michael Murray, Mark Hamon, Stephen Tobolowsky, Rosalind Chao, entre d’altres. Està basada en la novel·la homònima de 1972 de Mary Rodgers. Aquesta versió va marcar la tercera adaptació de Disney de la història clàssica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada