Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'Ryan Coogler Movie'.

La pel·lícula de vampirs Jim de Ryan Coogler, ambientada en la dècada de 1930, recentment ha completat el seu repartiment i la producció ja està oficialment en marxa.

La directora de fotografia de Coogler, Autumn Durald Arkapaw, ha compartit la següent fotografia en la seva pàgina d’Instagram, revelant que les càmeres estan ara (o aviat) gravant el misteriós projecte. Com podeu veure a continuació, la pel·lícula té un títol, però està amagat darrera d’alguns emojis de cors negres!

El secret que envolta el títol ha dut a especular que la pel·lícula es basarà en una propietat intel·lectual existent, però certament sembla més aviat un concepte original.

A continuació podeu veure’n la fotografia i veieu si podeu distingir alguna lletra...

Quan vam escoltar per primer cop parlar d’aquest projecte, es deia que era tan secret que “els executius i compradors es van veure obligats a peregrinar a les oficines de WME a Beverly Hills, l’agència que representa a Coogler i a l’estrella Michael B. Jordan, per a donar un cop d’ull al guió”, però des de llavors s’han filtrat pocs detalls.

La pel·lícula es va descriure inicialment com una “pel·lícula de gènere”, amb un “element d’època en la història” i després ens vam assabentar de que en realitat estaria ambientada en el sud de la era de Jim Crow i possiblement involucraria tant a vampirs com a personatges del sud sobrenaturals tradicionals.

Hailee Stenfield (Hawkeye, Spider-Man; Across the Spider-Verse) ha signat recentment per a un paper no revelat, unint-se als membres prèviament anunciats Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Delroy Lindo i Jack O’Connell.

Es creu que Jordan interpreta a germans bessons (encara no està confirmat) i segons una informació recent, “Mosaku podria interpretar l’interès romàntic del personatge de Jordan (però de quin bessó?), O’Connell podria ser un antagonista racista.

Coogler també ha escrit el guió i està a bord com a productor principal al costat de Zinzi Coogler i Sev Ohanian.

L’últim llargmetratge de Coogler va ser de Marvel Studios, Black Panther: Wakanda Forever, en el que Jordan va repetir el seu paper de Erik Killmonger per a un ‘camero’ en el més enllà. L’últim que sabíem del cineasta és que estava treballant en una tercera entrega de Black Panther, però no hi ha hagut notícies oficials sobre el seu progrés. També es diu que Coogler està involucrat com a mínim en un spin-off planificat de Black Panther per a la petita pantalla i recentment hi havia el rumor com un possible aspirant per a dirigir Avengers: Secret Wars.

No li donaríem importància a això en aquest moment, especialment perquè Coogler també està a càrrec d’un reinici de X-Files per a 20th Century Studios, propietat de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada