Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 d’abril del 2024

'Black Samurai'.

El director de The Color Purple, Blitz Bazawule, està treballant actualment en un projecte sobre el llegendari samurai africà Yasuke, del que Warner Bros. Discovery ha aconseguit els drets.

La notícia de la compra de la pel·lícula ha estat reportada originalment per Jeff Sneider (The InSneider) i des de Variety han confirmat que Warner Bros. havia aconseguit els drets del projecte. Segons Variety, el estudi ha vençut a altres tres estudis per a l’adquisició dels drets, que du per títol provisionalment Black Samurai.

El projecte reuneix al productor i ara director executiu de Warner Bros. Pictures Group, Michael De Luca, amb el projecte. L’any 2019, quan es va informar de que Chadwick Boseman interpretaria al personatge en una pel·lícula, va ser De Luca qui s’encarregava de produir el projecte.

La història de Yasuke és un dels contes més coneguts de qualsevol samurai. Originalment es va pensar que va venir de Japó com esclau, es creu que Yasuke va ser un dels primers homes negres que algun cop va estar al Japó i finalment va rebre el títol de samurai sota el servei del daimyō Sengoku Oda Nobunaga.

S’ha fet referència a la història de Yasuke i se l’ha adaptat de diverses maneres al llarg dels anys. Més recentment, en una sèrie animada de Netflix de 2021, titulada Yasuke, protagonitzada per Lakeith Stanfield com la veu en anglès del samurai. També es creu amplament que l’exitosa franquícia Afro Samurai es basa en part en la història de Yasuke.

S’ha estat parlant d’una pel·lícula de Yasuke durant quasi l’última dècada i Lionsgate va anunciar plans per a una pel·lícula l’any 2017 que originalment es titularia Black Samurai. L’any 2019, es va informar de que Boseman havia estat escollit per al paper de Yasuke, però després de la seva mort l’any 2020, no s’han ofert altres actualitzacions sobre el projecte.

Blitz Bazawule ha dirigit recentment l’adaptació de 2023, aclamada per la crítica The Color Purple. Bazawule també va codirigir el musical de 2020 Black is King al costat de Beyonce, que li va valer una nominació al Grammy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada