Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’abril del 2024

'Wolf Man'.

L’actriu Matilda Firth (Disenchanted) s’ha unit al repartiment de la pel·lícula Wolf Man de Leigh Whannell de Universal i Blumhouse. (via comingsoon.com)

Firth s’uneix a Christopher Abbott (Girls), Julia Garner (Ozark) i Sam Jaeger (The Handmaid’s Tale). La jove actriu va aparèixer a Disenchanted i Christmas Carole de Disney i al horror popular de Matt Smith, Strave Acre.

En la pel·lícula de Whannell, Lawrence (Abbott) torna a la seva ciutat natal i pateix una antiga maledicció després de ser mossegat per un home llop. El costat monstruós de Lawrence atemoreix a la seva família.

És l’últim gir de la clàssica pel·lícula de Universal Monster de 1941, The Wolf Man de George Wagner, protagonitzada per els pesos pesats del gènere Lon Chaney Jr., Claude Rains i Bela Lugosi.

Leigh Whannell a coescrit el guió amb Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. El nominat al Oscar Ryan Gosling va ser originalment designat per al paper protagonista. Tot i sortir del projecte, Gosling segueix com a productor al costat de Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner i Whannell. Està produïda per Jason Blum.

Wolf Man de Whannell estava originalment programada per estrenar-se el 25 d’octubre d’enguany, però recentment s’ha endarrerit al 17 de Gener de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada