Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 d’abril del 2024

'Rumors de Marvel Studios'.


Ha passat un temps des de que Marvel Studios va compartir una actualització sobre la seva llista de la Saga del Multivers i amb una suposada revisió creativa en marxa, apostem a que es veurà molt diferent al que es va presentar en la ComicCon de fa un parell d’anys.

Avengers 5, per exemple, ha perdut el seu títol i ja no s’anomena “La Dinastía de Kang”. Tot i això i la sortida del escriptor del equip creatiu original Jeff Loveness (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) i el director Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Michael Waldron (Loki Season 1&2, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) ha seguit treballant dur en el guió.

Segons Jeff Sneider, la planificació és que Avengers 5 es filmi el pròxim any.

Tant mateix, Marvel Studios està cercant contractar a un director que no hagi treballat abans en una pel·lícula de Marvel.

També ha descrit els rumors que envolten a Capità Amèrica: Un Món Valent com “no bons”, tot i que podria dir-se que això era d’esperar quan la pel·lícula es sotmetrà a extenses re-filmacions aquest estiu per a solucionar els seus problemes.

En quant a Blade, un altre pel·lícula del UCM aparentment problemàtica, el rodatge també està programat per aquest estiu, aquest cop a Mèxic i no en el Regne Unit com es va planificar originalment.

Sembla que la història s’ha reduït i ara sols Mahershala Ali mata vampirs.

Això ens sembla una victòria.

Potser recordis que Daniel Richtman va afirmar recentment que Blade té lloc en l’actualitat, amb Mia Goth interpretant a Lilith i que el pla era preparar l’escenari per a un projecte de Midnight Sons (encara sembla ser el cas).

Parlant del filtrador, també va dir que Els Quatre Fantàstics comptarà amb dos Silver Surfers.

Tot i això, després de la informació d’ahir sobre l’aparició de Norrin Radd, s’ha revelat que Shalla-Bal el deixarà enrere, un canvi de rol important amb respecte als còmics.

Tant mateix, eventualment el veurà empunyar el Poder Còsmic.

Sneider qüestiona la possibilitat de que el reinici presenti a dos Surfers, però afirma que Javier Bardem segueix essent la primera elecció de Marvel Studios per a interpretar a Galactus.

Com sempre, veurem què succeeix amb totes aquestes afirmacions perquè les diverses primícies de les xarxes socials solen ser una mica impredictibles.

Tot i això, tant Sneider com Richtman tenen un historial decent i som particularment optimistes sobre que Blade finalment prengui forma després de inacabables endarreriments.

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm, Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer.

El director Matt Shakman va treballar amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantàstics i Eric Pearson (Balck Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

La pel·lícula s’estrenarà als cinemes el 25 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada