Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 d’abril del 2024

'Karate Kid'.

El pròxim capítol a la gran pantalla de la franquícia Karate Kid ja s’ha començat a filmar, segons les publicacions a les xarxes socials del director Jonathan Entwistle.

To i les primeres informacions que suggerien que la pel·lícula seria un reinici, la represàlia de Jackie Chan contra el Sr. Han de la pel·lícula de 2010 protagonitzada per Jaden Smith, va ser el primer indici de que la sisena pel·lícula de Karate Kid seria una continuació.

La notícia de que l’actor original de Karate Kid, Ralph Macchino, interpretarà a Daniel LaRusso a la pel·lícula va servir per a confirmar els rumors de que es faria referència a les dues pel·lícules en la pròxima entrega.

Sembla que la pel·lícula presentarà a un nou adolescent que assumirà el paper principal, ja que Ben Wang interpretarà a “un adolescent de Xina que es muda a la costa Est i troba força i direcció a través de les arts marcials d’un mestre”.

Completen el repartiment Joshua Jackson, Sadie Stanley i Ming-Na Wen en papers no revelats.

Jonathan Entwistle dirigeix a partir d’un guió escrit per Rob Lieber.

La nova pel·lícula de karate Kid té actualment la data d’estrena fixada per al 13 de desembre d’enguany.

Amb Macchino i Chan adjunts, sembla a ser que la nova pel·lícula intentarà combinar la trilogia original de les pel·lícules de Karate Kid desl 80’s amb el quasi reinici de 2010 que va canviar l’estil de arts marcials del Karate al Kung-fu.

Ara es confirma que les cinc pel·lícules anteriors de Karate Kid, inclosa la molt lamentada pel·lícula de 1994 protagonitzada per Hillary Swank, estan ambientades dintre de la mateixa continuïtat.

Fa quatre mesos, Sony va llençar una recerca global per a interpretar al personatge principal de la franquícia, el que implicava que un nouvingut provablement aconseguiria el paper.

Tant mateix, sembla que Wang, qui acabava de protagonitzar la sèrie American Born Chinese de Disney+, era massa carismàtic com per a que Sony deixés passar l’oportunitat.

Macchino apareixerà properament en la sisena i última temporada de Cobra Kai de Netflix (que actualment no té data d’estrena), que segueix a Daniel LaRusso mentre redescobreix la seva passió pel Karate i construeix una connexió (temptativa) amb el seu enemic de la primera pel·lícula dels 80’s, Johnny LAwrence (William Zabka).

Els productors executius de Cobra Kai, Jon Hurwitz, Josh Heald i Hayden Schlossberg, han declarat prèviament que no estan involucrats en la nova pel·lícula de Karate Kid, pel que no està clar si algun dels altres membres del repartiment, a part de Macchino, apareixeran en la pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada