Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'Sherlock'.


El cocreador de Sherlock, Mark Gatiss, encara vol fer una pel·lícula derivada de la sèrie amb Benedict Cumberbatch i Martin Freeman.

Parlant amb Deadline en els Premis Olivier d’enguany, se li va preguntar a Gatiss si algun cop hi hauria un retorn formal a la sèrie Sherlock en la que Cumberbatch interpreta al detectiu protagonista.

“No ho sé, hauries de preguntar-li a Benedict i Martin”, va respondre Gatiss. “Estan aquí?”.

Gatiss va afegir: “Ens agradaria fer una pel·lícula. És molt difícil tractar de reunir-los a tots, així que ja veurem”.

Gatiss hauria comentat abans sobre una possible pel·lícula de Sherlock. Li va dir a The Guardian el 2023: “La gent pensa que es pot simplement moure una vareta màgica. És increïblement difícil aconseguir la gent s’interessi i fer pel·lícules. Recordo haver parlat amb Edgar Wright sobre Ant-Man, en el que va dedicar vuit anys de la seva vida i després no ho va aconseguir. Vuit anys no és menys que una dècada. Suma alguns d’aquests, estàs mort i has fet quatre pel·lícules. Però també estàvem realment interessats realitzar-los per a televisió perquè ens encanta la televisió. Ens encantaria fer una pel·lícula de Sherlock. És el més natural”.

Fins la data, no s’han anunciat oficialment plans formals per a realitzar una pel·lícula de Sherlock.

Basada en les històries de detectius de Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock va ser cocreada per Gatiss, qui també interpreta a Mycroft Holmes a la sèrie i Steven Moffat. La sèrie va durar quatre temporades i la seva estrena es va emetre originalment el 2010.

Al costat de Cumberbatch i Gatiss, Sherlock està protagonitzada per Freeman com el Dr. John Watson, Rupert Graves com D.I. Greg Lestrade, Una Stubbs com la Sra. Hudson, Louise Brealey com a Molly Hooper, Andrew Scott com a Jim Moriarty i Amanda Abbington com a Mary Morstan Watson.

Les quatre temporades de Sherlock estan actualment a Hulu i BritBox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada