Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'The Fantastic Four'.


Una exclusiva des de Comic Book Movie.com:

La informació de The Fantastic Four romanen en secret, però en les últimes setmanes s’ha fet evident que la pel·lícula succeeix en una realitat que no és la Terra-616 (la llar de Els Venjadors).

Hi ha el rumor de que Franklin Richards serà una part clau en la història i que provablement tindrà vincles amb Galactus.

Espera, què?

Bé, amb una Silver Surfer femenina llesta per a ocupar un lloc central a Els Quatre Fantàstics, té tot el sentit del món perquè Marvel Studios clarament s’està inspirant en el còmic Earth X de Alex Ross i Jim Krueger. Estem segurs de que molts de vosaltres estan interessats en saber què significa això per al reinici i ho tenim cobret.

En aquest desglossament, profunditzarem en Terra X Franklin Richards/Galactus i el que això podria significar atnt per aquesta pel·lícula com per a la saga del Multivers en general. Per a comprovar-ho, tant sols heu de veure la llista de continuació...

4-Una història tràgica.

En la major part, Franklin Richards de Terra X tenia una història de fons semblant a la del seu homòleg de Terra-616. Fill de Mister Fantàstic i la Dona Invisible, era un mutant que aparentment no tenia límits per als seus poders de deformació de la realitat.

Tot i això, en aquesta realitat, Franklin era tant poderós que estava a punt d’entrar en el segon nivell de mutació, atorgant-li una mena de “tots els poders” semblant als Skrulls que canvien de forma. Finalment es va unir als Quatre Fantàstics i va veure al vida com poc més que una divertida aventura...fins que va deixar de ser-ho.

L’equip va entrar en batalla contra el Docotor Doom i Namor quan van atacar la ONU. Namor li va trencar el coll a la Torxa Humana, empenyent a Franklin al límit. Els seus poders van evolucionar a aquest segon nivell i ho va fer de manera que cada cop que l’atlant abandonava l’oceà, explotava en flames.

Mentre tant, l’intent de Doom de matar a Reed va fracassar i va provocar la mort d’ell i el de Sue Storm.

3-El Nou Galactus.

Amb el cor trencat, Reed i Franklin van ser abordats més tard per l’Alt Evolutiu, Silver Surfer i Adam Warlock. Van explicar que, quan Mister Fantàstic va matar prèviament a Galactus convertint-lo en una estrella, havia deixat l’univers desequilibrat i vulnerable al atac de Celestials.

Com l’únic ser suficientment poderós en existència per a convertir-se en el nou Galactus, Franklin, amb l’ajuda del Alt Evolucionador, va evolucionar el seu poder a un tercer nivell. Al perdre els seus records, va vagar per l’univers i específicament sols va consumir planetes que algun dia donessin a llum a un Celestial.

Finalment va salvar la Terra, però tant sols després de que el seu pare el dugués de retorn a la Terra (qui li havia demanat a Black Bolt que fes servir la seva veu per a cridar a “Franklin”). Per temor a restaura els seus records i robar-li al univers a Galactus per segon cop, Reed no va tenir més remei que romandre en silenci.

Galactus, tan mateix, estava plegat d’aquest nom i va exigir que The Watcher li mostrés la història de Franklin. Va ser testimoni de tot, però en lloc de veure la seva pròpia transformació en el Devorador de Mons, The Watcher li va mostrar a Galactus un Franklin de realitat alternativa, condemnant al heroi a una eternitat en aquesta forma.

2-Dos Herlds.

El que has llegit amunt podria adaptar-se fàcilment a Els Quatre Fantàstics. Tot i això, provablement afegiríem un element Multiversal més gran, ja sigui fent de Galactus una variant de Franklin deslligada ne el Multivers o una versió del mutant d’un possible futur.

Parlarem més d’això en breu, però hi ha un indici força fort de que Marvel Studios s’està retirant de Terra X degut a la presència de la dona Silver Surfer coneguda com Shalla-Bal.

En aquesta realitat, quan Franklin es va convertir en Galactus, va estar acompanyat per Norrin Radd /qui havia promès mantenir a Galactus en el camí correcte). Amb un nivell més gran d’humanitat, el Devorador de Mons va reunir al seu Herald amb el seu antic amor i va convertir a Shalla-Bal en una segona Silver Surfer.

Eventualment cauria en la batalla contra els Celestials, deixant a Norrin Radd romandre a la Terra i plorar a la dona que estimava. En el UCM, apostaríem a que eventualment apareixerà, inclús si no és fins que la Primera Família de Marvel arribi a la Terra-616...

1-La Importància de Franklin Richards.

El continuo rumor de la presència de Franklin Richards a Els Quatre Fantàstics és un gran problema no sols per aquesta pel·lícula, sinó per a la saga del Multivers en conjunt. Té poders divins i va reconstruir l’univers després de que el Multivers fos destruït per una sèrie de incursions.

L’adolescent inclús ha creat una realitat de butxaca per a mantenir a la seva família (i als Venjadors) fora de perill després de que les consciències del Professor X i Magneto es van fusionar per a convertir-se en l’imparable Onslaught (Embestida). Pots veure com seria clau per a un reinici posterior a Secret Wars, veritat?

És obvi que Els Quatre Fantàstics té lloc en la seva pròpia realitat, ja que l’horitzó de la ciutat de Nova York en la pel·lícula és irreconeixible. Aquí podria ser on s’han refugiat per cortesia de Franklin o un cop que Galactus destrueixi la Terra, el món del que s’acomiaden abans d’arribar a la Terra-616.

Alternativament, Marvel Studios podria deixar-los com a herois Multiversals abans de fusionar totes les realitats alternatives per a crear una nova Línia del Temps Sagrada, semblant a com Miles Morales va passar de l’univers Ultimate al Univers Marvel convencional després del reinici de franklin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada