Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'Mercy'.

El director Timur Bekmambetov (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) ha compartit les primeres fotografies de Mercy des del set de producció, de la pròxima pel·lícula de suspens i ciència-ficció amb Amazon MGM Studios, confirmant que la producció ha començat oficialment. La pel·lícula protagonitzada per Chris Pratt està programada per arribar als cinemes el 15 d’Agost de 2025.

S’espera que Mercy succeeixi “en un futur pròxim, quan els delictes capitals hagin augmentat”, Seguirà a Pratt com “un detectiu [que] ha estat acusat d’un delicte violent i [és] obligat a demostrar la seva innocència”.

Bekmambetov dirigeix a partir d’un guió escrit per Marco van Belle. La pel·lícula també està protagonitzada per Rebecca Ferguson, Annabelle Wallis, Kali Reis, Rafi Garon, Chris Sullivan, Kenneth Choi i Kyle Rogers. Aquesta és la darrera col·laboració entre Pratt i el cineasta, després de treballar junts anteriorment en el thriller d’acció Wanted de 2008. Està produïda per Charles Roven, Robert Amidon, Majd Nassif i Bekmambetov.

“Amazon és el soci ideal per a explicar aquesta història crucial sobre el futur desafiat per la intel·ligència artificial i per encarar aquesta conversació amb una amplia audiència”, va dir Bekmambetov. “Estic feliç de reunir-me amb Pratt en aquest projecte, qui, des de l’estrena de Wanted, s’ha convertit en un dels actors més taquillers dels nostres temps. Col·laborar amb Chuck Roven ens ajudarà a crear una experiència cinematogràfica èpica”.

Bekmambetov també és conegut per dirigir Day Watch de 2006, -la molt subestimada- Abraham Lincoln: Vampire Hunter de 2012, Ben-Hur 2016, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada