Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'Spider-Man 4'.


Han passat tres anys des de que es va estrenar Spider-Man: No Way Home.

Després dels fracassos com ara Morbius i Madame Web, és comprensible que Sony Pictures estigui desitjosa de que la seva gran font d’ingressos torni als cinemes i això pot succeir abans del desitjat.

Segons Daniel Richtman, la planificació actual és que Spider-Man 4 comenci rodatge a finals de setembre.

Amb una producció fluïda i un canvi prou ràpid, això podria dur a que la pel·lícula estigui als cinemes el pròxim any.

Per a posar-ho en context, Spider-Man: Far From Home va començar rodatge el juliol de 2018 i va rebre crítiques positives en menys d’un any després.

El problema de Spider-Man 4, és que encara no té director.

Richtman reitera que no hi ha cap cineasta adjunt, però confirma que Marvel Studios i Sony Pictures li han fet una oferta a algú. Drew Goddard i Justin Lin es troben entre els noms suposadament en la llista de preferits, tot i que pot haver-hi altres competidors -especialment perquè Goddard recentment s’ha apuntat per a escriure i dirigir un reinici de Matrix-.

Els detalls de la trama encara són un secret ben guardat.

Hem escoltat que Peter Parker podria formar equip amb Daredevil i Ant-Man per a lluitar contra Kingpin, tot i que també s’ha parlat d’alguna mena de component del Multivers en la història i que involucraria als Spider-Man de Tobey Maguire i Andrew Garfield, de nou.

De qualsevol manera, esperem que aquesta pel·lícula prepari l’escenari per a que el llança tranyines jugui un paper important en les pròximes pel·lícules de els Venjadors (on s’espera que sigui un personatge principal).

“Tot el que puc dir és que hem estat participant activament en converses sobre com podria veure’s una quarta interpretació del meu personatge”, va dir Holland el passat mes de novembre. “Si podem o no trobar una manera de fer-li justícia al personatge és un altre cosa”.

“Em noto molt protector amb Spider-Man”, va continuar l’actor. “Sóc molt, molt afortunat d’haver pogut treballar en una franquícia que va millorar amb cada pel·lícula, que va tenir més èxit amb cada pel·lícula, el qual crec que realment és estrany i vull protegir el seu legat. Així que vaig guanyar. No facis un altre per fer. Hauria de valer la pena per al personatge”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada