Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'The Acolyte'.


Entertainment Weekly (a través de SFFGazette.com) ha revelat que l’estrella de Logan, Dafne Keen, interpretarà a una padawan Jedi de Theelin anomenada Jecki Lon a Star Wars: The Acolyte.

La padawan del Mestre Jedi Sol de Lee Jung-jae, sembla que ella l’ajudarà a investigar la misteriosa (probablement Sith) amenaça a l’Ordre Jedi.

El lloc web també s’ha reunit amb l’actriu i li ha preguntat que podria dir sobre el paper de Jecki Lon en la pròxima sèrie de televisió de Star Wars.

“Bé, estic molt emocionada de que sapiguem el seu nom ara, perquè ha estat un secret durant molt de temps. I estic molt feliç de poder dir que ella és una extraterrestre, una padawan i una Jedi. Una espècie mixta: en part Theelin, en part humana”.

“Ella és genial i tinc algunes baralles genials amb el sable de llum. Realment l’estimo”, va continuar Keen.

“És un gran personatge i ha estat divertit interpretar-la. Estic molt emocionada de que sortís el tràiler. Vaig estar encantada durant dies”.

Quan se li va demanar detalls sobre quina mena de relació tenen la padawan amb el seu mestre, va afegir: “Jo diria que és una padawan molt dedicada. Definitivament està meravellada per ell d’una manera molt dolça. Ella pensa que el món absolut de “crec que tenen una relació dolça, però ella és molt més conscient de la diferència d’autoritat que, per exemple, Obi-Wan i Anakin”.

“Ella és molt semblant a dir: ‘No, ell és el mestre i jo sóc la padawan i ell és perfecte. I tot el que diu ell, tinc que seguir-ho al peu de la lletra”.

Aquest és sols un dels molts personatges nous que coneixerem a la sèrie, per descomptat i amb un assassí lliure i els millors dies de l’Ordre Jedi apropant-se a la seva fi, no anticipem que tots surtin amb vida.

Hi ha plans temptatius per a una segona temporada, així que veurem que passa.

A continuació podeu donar-hi un cop d’ull...

A The Acolyte, una investigació sobre una impactant onada de crims enfronta a un respectat Mestre Jedi (Lee Jung-jae) contra una perillosa guerra del seu passat (Amandla Stenberg). A mesura que sorgeixen més pistes, viatgen per un camí obscur on forces sinistres revelen que no tot és el que sembla.

La sèrie està protagonitzada per Amandla Stenberg, Lee Jung-jae (Squid Game), Dafne Keen (His Dark Materials, Logan), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Dean-Charles Chapman (1917), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (After Yang), Charlie Barnett (Russian Doll) i l’alumne de la trilogia seqüela de Star Wars, Joonas Suotama, com un nou personatge en forma d’un mestre Jedi Wookiee.

The Acolyte prové de la creadora i showrunner Leslye Headland (Russian Doll), qui també n’és productora executiva al costat de Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King i Jason Micallef.

Charmaine DeGraté i Kor Adana són els coproductors executius i Rayne Roberts i Damian Anderson són els productors.

La sèrie, debutarà amb una estrena de dos episodis a Disney+ el 04 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada