Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’abril del 2024

'Spider-Man 4'.


Podria el director de la trilogia original de Spider-Man tornar per a dirigir la seqüela de Spider-Man: No Way Home?

Sony/Marvel encara no han fet un anunci oficial sobre Spider-Man 4 (la que seria la quarta pel·lícula de Tom Holland en el UCM), però sabem que el projecte està en desenvolupament i ara tenim alguns noms més per afegir a la llista de cineastes que podrien estar en la cursa per a substituir a John Watts.

Segons World of Reel, Sam Raimi (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) està en la cursa per a dirigir la pròxima pel·lícula de Spider-Man i el lloc wweb també ha escoltat que John Francis Daley i Jonathan Goldstein (Game Night, Dungeons & Dragons) i Jon Favreau (Iron Man) poden ser possibles candidats.



Alguns fans esperaven que Raimi tornes per a dirigir una continuació de Spider-Man 3 protagonitzat per Tobey Maguire, pel que si hi ha alguna cosa de cert en aquest informació i ell signa, serà interessant veure com rebran les notícies.

Justin Lin, qui va dirigir cinc de les pel·lícules de Fast and Furious, així com Star Trek Beyond i Drew Goddard (Cabin in the Woods) van ser anomenats anteriorment com a possibles contrincants, però ambdós han abordat altres projectes des de llavors.

Hi ha el rumor de que Tom Rothman de Sony i el director de Marvel Studios, Kevin Feige, han tingut alguns desacords en el que respecte la trama general i aquest últim espera reduir els elements del Multivers per a una història de menor escala.

Mentre tant, es parla de que Rothman vol capitalitzar l’èxit de No Way Home portant de nou a Tobey Maguire i Andrew Garfield com els seus respectius versions de Peter Parker.

Holland, per descomptat, tornarà com el Spidey del UCM, però es creu que l’actor està “cada cop més cautelós” a l’hora d’interpretar al heroi icònic, pel que aquest cop podria ser l’últim amb el vestit vermell i blau.

Els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan treballant actualment en el guió, però encara no sabem quin dels temibles enemics del trepa-murs causarà problemes a Peter i companyia.

La majoria dels principals dolents de Spidey ja han estat utilitzats en pel·lícules anteriors (Fullet Verd, Doctor Octopus, etc), però un rumor recent afirmava que la seqüela encara sense títol comptarà amb un dolent que encara no hem vist en acció real. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada