Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 d’abril del 2024

'Rumors de Marvel Studios'.


Hi ha forces rumors relacionats amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel circulant en línia, amb diverses primícies diferents (algunes amb millors antecedents que altres) compartint actualitzacions sobre diversos pròxims projectes a la gran pantalla i petita pantalla.

Començarem amb el generalment confiable Daniel Richtman, qui ha escoltat que Avengers 5, anteriorment coneguda com Avengers: The Kang Dynasty, mantindrà la seva data d’estrena per al 01 de Maig de 2026 i actualment està programada per a filmar-se al Regne Unit el pròxim any.

Encara no es sap quin podria ser el nou títol, però hi ha molta especulació en que acabarà essent “Avengers: Secret Wars-Part One”.

Passant al spin-off de WandaVision de Disney+, Vision Quest, Richtman creu que la producció començarà el pròxim mes d’octubre al Regne Unit. També reitera que els fills del androide sintètic protagonista, Vin i Viv, seran presentats a la sèrie.


En quant a Blade, de llarga gestació de Marvel Studios, s’informa que la pel·lícula es desenvoluparà en temps moderns (hi va haver rumors de que seria una peça d’època) i pot estar relacionada amb un projecte planificat de Midnight Sons.

Passant a l’elusiva X-Men i una suposada sinopsis del reinici planificat del UCM està circulant.

El més genèric possible! Podria haver un resum temptatiu per al projecte en aquesta etapa, però acceptarem aquest!

Finalment, sabem quin personatge podria interpretar l’alumne de Game of Thrones i Harry Potter, Natalia Tena, de qui hi havia el rumor que havia signat per a un misteriós paper en el UCM a principis d’aquest any.

Això podria considerar-se SPOILER!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Segons Nexus Point, Tena apareixerà a Deadpool & Wolverine com una variant anterior de Laura Kinney, també coneguda com X-23. També s’espera que Dafne Ken (Logan) repeteixi el seu paper, però hem escoltat que hi haurà diverses variants de forces personatges en la pel·lícula (sabem que apareixeran diversos Mercenaris Bocamolls).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada