Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’abril del 2024

'Wednesday Season 2'.


Segons la informació, Steve Buscemi s’ha unit al repartiment de la segona temporada de Dimecres (Wednesday).

Segons fonts que han parlat amb Variety, Buscemi ha estat escollit com el nou director de Nevermore Academy en la segona temporada de Wednesday de Netflix.

Buscemi va començar a actuar professionalment a Hollywood l’any 1985. La seva extensa filmografia inclou títols com ara: Miller’s Crossing de 1990, Reservoir Dogs de 1992, Billy Madison de 1995, Fargo de 1996, Con Air de 1997, Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams de 2002, Big Fish de 2003, Grown Ups de 2010 i The Death of Stalin de 2017, entre d’altres.

A televisió, Buscemi ha estat a The Sopranos, 30 Rock, Boardwalk Empire, Portlandia, Miracle Workers, entre d’altres.

La primera temporada de Wednesday, creada per Alfred Gough i Miles Millar, basada en el personatge de Wednesday Addams de Charles Addams, es va estrenar a Netflix el novembre de 2022.

Protagonitzada per Jenna Ortega com el personatge principal, el repartiment de la primera temporada de Dimecres inclou a Gwendoline Christie com a Larissa Weems, Riki Lindhome com la Dra. Valerie Kinbott, Hunter Doohan com a Tyler Galpin, Percy Hynes White com a Xavier Thorpe, Emma Myers com a Enid Sinclair, Jamie McShane com a Donovan Galpin, Christina Ricci com a Marilyn Thornhill, Catherine Zeta-Jones com a Morticia Addams, Luis Guzmán com a Gomez Addams, Isaac Ordonez com a Pugsley Addams, George Burcea com a Lurch i Fred Armisen com l’oncle Fester.

El gener de 2023, Netflix va renovar oficialment Dimecres per a una segona temporada. Els detalls de la trama es mantenen en secret per ara, tot i que Variety assenyala que en la nova temporada Ortega “tornarà com la filla protagonista de la família Addams en la seva adolescència”.

Ortega també va avançar anteriorment que la nova temporada de Dimecres presentaria més terror i acció en comparació amb la primera temporada. “És realment emocionant perquè, durant tota la sèrie, tot i que Dimecres necessita un petit arc, ella mai canvia realment i això és el meravellós d’ella”, li va dir a la presentadora Laverne Cox de Live From E! En Gener d’enguany.

Netflix encara no ha anunciat una data d’estrena de la segona temporada de Dimecres. La primera temporada la podeu veure en el servei de streaming.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada