Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 d’abril del 2024

'Jurassic City'.


Ho creguis o no, fa sols un mes que el director de John Wick, David Leitch, estava en línia per a dirigir la pròxima pel·lícula de Jurassic World (que hi ha el rumor de que es titularà Jurassic City).

Uns dies més tard, per “diferències creatives” van dur a Leitch a abandonar el projecte i el director de Godzilla, Rogue One: A Star Wars Story i The Creator, Gareth Edwards, va passar quasi immediatament a substituir-lo.

Des de llavors, el repartiment ha anat creixent ràpidament.

S’espera que Scarlett Johansson, Dev Patel i Jonathan Bailey apareguin en la pel·lícula i és possible que ara tinguem el informació sobre qui interpretarà al dolent.

Segons Daniel Richtman (a través de SFFGazette), l’estrella de Fear The Walking Dead i The Color Purple, Colman Domingo, està essent considerat per a interpretar al dolent de Jurassic City.

L’actor ha estat nominat recentment a un Oscar pel seu treball a Rustin i hauria de ser un gran dolent en aquest pròxim capítol de la franquícia de llarga durada.

Com era d’esperar, no se sap a qui podria interpretar Domingo, però hi ha el rumor que segueix essent el preferit per a substituir també a Jonathan Majors com a Kang the Conqueror a Avengers 5.

El que si sabem és que no s’espera que les estrelles de Jurassic World, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, tornin, ni tampoc els veterans de la franquícia, Jeff Goldblum, Laura Dern i Sam Neill.

David Koepp, el guionista de Jurassic Park i The Lost World: Jurassic Park, està escrivint el guió, amb Steven Spielberg com a productor executiu.

“Estava a punt de prendrem un descans i vaig començar a escriure la meva pròxima idea per a una pel·lícula i aquesta és l’única pel·lícula que em faria deixar-ho tot com una pedra i submergir-me de ple”, va dir Edwards recentment sobre la seva decisió d’intentar fer Jurassic City. “Treballar amb Frank Marshall i Universal i David Koepp, qui escriu el guió, crec que tots són llegendes. Així que estic molt emocionat”.

La franquícia Jurassic va començar amb l’estrena de Jurassic Park l’any 1993, dirigida per Steven Spielberg i basada en la novel·la de Michael Crichton.

La pel·lícula segueix a un grup de persones que visiten un parc temàtic de dinosaures en una illa remota, on els dinosaures clonats s’alliberen i causen estralls.

El seu èxit va donar lloc a múltiples seqüeles, incloses The Lost World: Jurassic Park (1997), Jurassic Park III (2001) i la saga de reinici que comença amb Jurassic World (2015). Aquestes pel·lícules amplien el concepte de clonació de dinosaures i presenten diversos intents d’explotar o controlar a les criatures amb fins de lucre o per a investigació científica.

Universal Pictures vol dur Jurassic City als cinemes l’abans possible i ha fixat una data d’estrena per al 02 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada