Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’abril del 2024

'Captain America: Brave New World'.


S’han publicat les primeres imatges de Capità Amèrica: Un Nou Món Valent de Marvel Studios.

Entertainment Weekly ha compartit les primeres imatges de Captain America: Brave New Wolrd, la pròxima pel·lícula del UCM protagonitzada per Anthony Mackie. En una de les imatges podem veure a Mackie portant el escut del Capità Amèrica, mentre que en l’altre el mostra conversant amb Thaddeus “Thunderbolt” Ross de Harrison Ford.

A continuació podeu veure’n les imatges...

Captain America: Brave New World està dirigida per Julius Onah, qui anteriorment va dirigir The Girl Is in Trouble de 2015, The Cloverfield Paradox de 2018 i Luce de 2019.

Al costat de Mackie i Ford, la pel·lícula està protagonitzada per Danny Ramirez com a Joquin Torres/Falcon, Carl Lumbly com a Isaiah Bradley, Tim Blake Nelson com a Samuel Sterns/Leader, Shira Haas com Ruth/Sabra i Liv Tyler com a Betty Ross.

Xosha Roquemore, Seth Rollins i Rosa Salazar també desenvolupen papers no revelats.

Parlant amb Entertainment Weekly, Mackie va dir sobre la pel·lícula: “Tenia més sentit que fos més una pel·lícula d’acció d’espionatge a terra a diferència d’extraterrestres i avions que travessen portals. Tot i que he estat en moltes d’elles i ho he vist tot ara, l’oportunitat de Sam de establir-se realment com una veritable estrella d’acció i un Venjador, arriba ara amb aquesta pel·lícula”.

Mackie va assenyalar que es nota “deu vegades més gran” que The Falcon and the Winter Soldier” de 2021 i va afegir: “Aquesta pel·lícula és un reinici clar. Realment restableix la idea de què és aquest univers i de què serà. Crec que amb aquestes pel·lícules, estàs obtenint una nova i clara marca de cap on es dirigeix Marvel, de la mateixa manera que ho va fer Capità Amèrica: Soldat d’Hivern”.

Captain America: Brave New World s’estrenarà als cinemes el 14 de febrer de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada