Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 d’abril del 2024

'Avengelyne'.

S’està desenvolupant una pel·lícula d’acció real basada en la sèrie de còmics de fantasia i terror Avengelyne i podria estar cercant a una estrella important per a interpretar el paper principal.

Segons Deadline, el projecte estarà dirigit per Olivia Wilde (Don’t Worry Darling), amb LuckyChap, la companyia de Margot Robbie, Tom Ackerley i Josey McNamara i Simon Kinberg produirà.

Segons la informació, el pla era que Robbie interpretés el paper principal, però “des de la seva banda, neguen aquest fet”. No significa que no vagi a succeir, però sembla que hi ha altres actrius que podrien estar en la cursa.

No hi ha cap escriptor adjunt, però un escriptor de renom està al voltant.

El còmic va ser creat per Rob Liefeld i Cathy Christian i es centra en un àngel caigut que lluita contra les forces del mal. “Avengelyne va tenir molt de ressò entre l’audiència perquè la seva història de redempció és molt identificable”, va dir Liefeld anteriorment sobre el personatge.

“Un àngel caigut, sentenciat a redimir-se servint la humanitat, la Terra és un entorn estrany per a ella, ha d’adaptar-se per a salvar-se a si mateixa i a la humanitat. El seu dilema proporciona humor en mig de la trama més amplia que impulsa el seu viatge”.

La sinopsis des de Deadline diu: “Avengelyne és un àngel que lluita contra les forces del mal i sovint es troba cara a cara amb dimonis i monstres. Ella era la guerrera més temuda a Heaven’s Warhost, havent irromput sense ajuda a Pandemonium, la fortalesa exterior del infern, per a enfrontar-se al mateix Diable. Ella és un àngel caigut, desterrat del Cel per Déu després d’haver estat enganyat per a qüestionar el seu amor pels humans. Avengelyne va ser desposseïda de totes les seves habilitats angelicals, més enllà de la seva gran força i la seva sang, que, un cop extreta del seu cos, podria fer-se servir com a arma o miracle un cop potenciada citant versicles de la bíblia. Avengelyne utilitza els seus poders per a lluitar contra els dimonis a la terra i està essent preparada per a ser l’última esperança de la humanitat en el Harmaguedon esdevenidor”.

Wilde es va fer un nom com actriu abans de cridar l’atenció amb el seu debut com a directora sobre la majoria d’edat de 2019, Booksmart. Després ha dirigit el divisiu thriller de 2022 Don’t Worry Darling i el següent cop dirigirà Naughty de Universal, que LuckyChap també produirà.

Robbie, per descomptat, coneguda per interpretar a Harley Quinn en les pel·lícules de Suicide Squad i Birds of Prey, i que recentment ha elevat la seva fama al protagonitzar i produir Barbie de Greta Gerwig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada