Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'Ready or Not 2'.


La seqüela de la comèdia de terror protagonitzada per Samara Weaving, Ready or Not, ha estat en desenvolupament durant molt de temps, des de 2019. Ara, si es realitza aquesta segona entrega, el director Tyler Gillett va prometre que seria “un puto èxit absolut”.

Fet que la primera pel·lícula va generar guanys respectables a la taquilla, amb crítiques positives tant per part dels crítics com per part del públic, no és improbable que rebi una segona. En una entrevista amb EW, Gillett va confirmar que el guió ja estava escrit.

“S’està resolvent això. Això és el que direm: Ready or Not 2 s’està resolvent. El que podem dir és que hi ha un guió que es una seqüela absoluta. I com es vulgui que es faci i en qualsevol capacitat que ajudem a aconseguir-ho, estem molt emocionats de que estigui succeint. Aquesta pel·lícula és veritablement l’amor de les nostres vides creatives en molts sentits”, va dir Gillett, qui va dirigir la pel·lícula al costat de Matt Bettinelli-Olpin.

La comèdia negre, va arribar als cinemes el 2019, Grace (Weaving) acaba de casar-se amb un membre de la família milionària i en la seva nit de bodes, els sogres tenen en ment una mena de ritual molt diferent per a celebrar l’ocasió, ja que ella es veu obligada a participar en un sàdic joc de fet i amagar.

A més a més de Weaving, Ready or Not també compte amb un repartiment coral per a la sàdica família Le Domas, que inclou a Mark O’Brien com a Alex, el marit de Grace, Adam Brody com a Daniel, Henry Czerny com a Tony, Melanie Scrofano com a Emilie, Elyse Levesque com a Charity i Nicky Guadagni com a Helene.

El mes passat s’informava que Searchlight Pictures avançaria la segona entrega, després del èxit de la primera. Tot i això, segons les informacions, tant Bettinelli-Olpin com Gillett no dirigiran la seqüela i en canvi, estarà dirigida per Adam Robitel (Escape Room).

El retorn de Weaving encara no s’ha confirmat, però considerant la seva ben rebuda interpretació de Grace, hi ha moltes possibilitats de que repeteixi el paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada