Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’abril del 2024

'El Paso, Elsewhere'.


Els tirotejos a càmera lenta contra vampirs fan de El Paso, Elsewhere un joc genial i LaKeith Stanfield clarament sent que també serà una pel·lícula genial, ja que protagonitza i produeix una adaptació de la joia del shooter de terror de Strange Scaffold. (via comingsoon.net)

Stanfield realitzarà la pel·lícula amb el veterà productor de pel·lícules d’acció Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Madame Web) i Colin Stark, però actualment no té escriptor ni director per al projecte, que esperen sigui una finestra atractiva en l’actual alça de les adaptacions de videojocs.

El joc es va publicar el setembre de l’any passat i mostra a un caçador de vampirs, James Savage, perseguint a la seva ex xicota Janet, qui resulta ser un vampir poderós que cerca portar la fi del món. Al jugar de manera molt semblant als primers jocs de Max Payne, el shooter neo-noir veu a Savage descendir els nivells d’un edifici impossible per a vèncer al seu antic amor mentre recorda la seva relació en polposos monòlegs noir.

El resum oficial proporcionat pels editors fa que soni força semblant en to i estil de joc.

“Recuperant-se d’una relació tòxica, James Savage (Stanfield) s’enfronta tant als seus dimonis interns com a la seva enigmàtica ex xicota, Janet, abans de que ella executi un ritual que acabarà amb el món. James navega pel seu univers de monstres eteris que altera la realitat mentre s’enfronta a la veritat de les seves pròpies addiccions i al seu esbiaixat sentit d’autoestima. James aprèn que l’únic camí cap a l’amor és a través de la curació”.

LaKeith Stanfield és millor conegut pels seus papers a Judas and the Black Messiah, Sorry to Brother You, Knives Out i Uncut Gems.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada