Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’abril del 2024

'The Bride'.

Segons Deadline, l’estrella de Past Lives, John Magaro i Jeannie Berlin de The Fabelmans ha estat escollits per a unir-se al repartiment de The Bride, el pròxim thriller de terror, que prové de l’actriu convertida en cineasta Maggie Gyllenhaal.

Els detalls sobre els seus respectius personatges es mantenen en secrets, però s’espera que interpretin a personatges secundaris. S’uneixen als membres del repartiment prèviament anunciats com ara Christian Bale, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Jessie Buckley, Annet Bening i Julianne Hough. Actualment, la pel·lícula està programada per estrenar-se als cinemes el 03 d’octubre de 2025.

“La pel·lícula veu a un Frankenstein solitari viatjar a Chicago de la dècada de 1930 per a cercar l’ajuda del Dr. Euphronius per a crear-se un company”, es pot llegir en la sinopsis. “Els dos revitalitzen a una jove assassinada i neix la Novia. Ella va més enllà del que qualsevol dels dos pretenia, encenent un romanç combustible, l’atenció de la policia i un moviment social salvatge i radical”.

Basada en la clàssica novel·la gòtica Frankenstein de Mary Shelley; o El Prometheus modern, La Novia! Està dirigida per Maggie Gyllenhaal, qui també produeix al costat de Talia Kleinhendler, Emma Tillinger Koskoff i Osnat Handelsman-Keren. Aquest marca el segon projecte com a directora de Gyllenhaal després de La Filla Perduda de 2021, que li va valer una nominació al Oscar a Millor Guió Adaptat. A més de Gyllenhaal, Guillermo Del Toro també dirigeix actualment un altre pel·lícula centrada en Frankenstein, que compte amb Oscar Isaac, Mia Goth, Christoph Waltz i Jacob Elordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada