Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2024

'Sonic the Hedgehog 3'.


Després de moltes especulacions dels fans, finalment s’ha revelat al actor que li posarà veu a Shadow a Sonic the Hedgehog 3.

Segons The Hollywood Reporter, Shadow the Hedgehog tindrà la veu de l’estrella de la saga The Matrix i John Wick, Keanu Reeves. Reeves s’uneix als nouvinguts Krysten Ritter, James Wolk, Sofia Pernas, Cristo Fernàndez i Jorma Taccone, els quals han estat escollits per a papers no revelats, així com Alyla Browne, qui interpretarà a Maria Robotnik.

Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Ben Schwartz reprendrà el seu paper de Sonic. Els detalls sobre l’argument son escassos, però comptarà amb Shadow the Hedgehog, el veloç rival de Sonic que va aparèixer per primer cop en el videojoc Sonic Adventure 2 de Sega Dreamcast de 2001. El film arribarà als cinemes el 20 de desembre d’enguany.

Sonic the Hedgehog 2 també va estar dirigit per Fowler, qui va fer el seu debut com a director en el film original. El film va recaptar un total de $405.421.518 a nivell mundial, per a un pressupost d’entre $90M i $110M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada