Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 d’abril del 2024

'Now You See Me 3'.


L’última entrega de la franquícia de Now You See Me, ha afegit tres nous membres al repartiment. Segons The Hollywood Reporter, Justice Smith, Dominic Sessa i Ariana Greenblatt s’uneixen al repartiment de Now You See Me 3.

Smith ja ha aparegut en dues pel·lícules de 2024: I Saw the TV Glow i The American Society of Magical Negroes. Sessa va debutar el 2023 en el paper de Angus Tully a The Holdovers. Mentre tant, Greenblatt ve d’una campanya de 2023 que va incloure aparicions a 65 i Barbie.

Now You See Me 3 s’espera que les estrelles Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher i Dave Franco tronin per aquest tercer film.  

També s’espera que Morgan Freeman, qui va interpretar a Thaddeus Bradley en els dos primers films, aparegui en aquesta tercera entrega.

Els detalls de la trama es mantenen en secret. Tot i això, la tercera pel·lícula “torna al públic als il·lusionistes lladres coneguts com els Quatre Genets al mateix temps que presenta al públic a una nova generació de mags”.

Now You See Me 3 veurà a Ruben Fleischer (Venom, Uncharted, Zombieland) dirigir el pròxim film a partir d’un guió escrit per Seth Grahame-Smith (Pride and Prejudice and Zombies), Eric Warren i Mike Lesslie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada