Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 d’abril del 2024

'Scary Movie 6'.


Melissa Barrera està disposada a possiblement protagonitzar Scary Movie 6, després del seu comiat de la franquícia Scream.

Parlant amb Inverse, Barrera va comentar sobre la possibilitat d’unir-se al repartiment de Scary Movie 6, després de que Spyglass Media Group l’acomiadés de Scream 7.

“Sempre em van agradar aquestes pel·lícules”, va dir Barrera. “Quan ho vaig veure anunciat, vaig pensar: ‘Oh, això seria divertit’. Seria molt divertit fer-ho”.

Ja sigui que rebi la trucada per a protagonitzar Scary Movie 6 o no, Barrera va dir que està “emocionada de veure’n una de nova”. I va afegir: “Tenen el repartiment icònic que ho va fer, així que veurem què passa amb això”.

Barrera va interpretar a Samantha Carpenter a Scream de 2022 i Scream VI de 2023. Se suposava que reprendria el seu paper en una setena pel·lícula de Scream; tot i això, Spyglass la va acomiadar el novembre del 2023 per donar suport a Palestina en el que respecte a la guerra entre Israel i Hamás.

Jenna Ortega va deixar la franquícia poc després, mentre que el director Christopher Landon va deixar el projecte el desembre de 2023. Scream 7 ara estarà dirigida per Kevin Williamson i veurà a Neve Campbell tornar com a Sidney Prescott. Courteney Cox també està en converses per a reprendre el seu paper de Gale Weathers.

Aquest mes d’abril, Paramount va anunciar a la CinemaCon que el productor de Fast and Furious, Neal H. Moritz, estava desenvolupant una sisena entrega de la franquícia Scary Movie. No s’han fet anuncis de càsting per a la pròxima parodia slasher, el que significa que no està clar si alguna de les estrelles de la franquícia anterior com Anna Faris, Regina Hall, Marlon Wayans i Shawn Wayans, tornarà per a la nova pel·lícula.

Scary Movie 6 no té data d’estrena. Barrera, mentre tant, interpreta a un personatge anomenat Joey en la nova pel·lícula de vampirs de Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, Abigail, que s’estrenarà als Estats Units aquest divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada