Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’abril del 2024

'28 Years Later Sequel'.


Segons ens informen, la directora de Candyman i The Marvels, Nia DaCosta, està  en converses per a dirigir la seqüela de la pròxima trilogia de 28 Anys Després.

La trilogia serà la continuació de la pel·lícula de Danny Boyle de 2002, 28 Dies Després, on un virus ocasiona estralls en el Regne Unit i fa que els infectats es converteixin en monstres enfurismats.

Si bé la primera entrega estarà dirigida per Boyle, ell sols estava disposat a dirigir aquesta i els directors de la seqüela no estan confirmats.

DaCosta encara tindria a Alex Garland a bord com a escriptor i productor, amb Boyle també com a productor i Cillian Murphy com a productor executiu. Mantenint una continuïtat al voltant de cada entrega.

Es va informar i hi ha el rumor de que Cillian Murphy podria repetir el seu paper de 28 Dies Després de 2002 i l’estrella de Killing Eve, Jodie Comer, també ha estat vinculada recentment per a un paper en el film.

DaCosat va escriure i dirigir la seva pel·lícula debut amb Little Woods, essencialment consecutivament amb la seva versió de Candyman i la pel·lícula del UCM The Marvels. Actualment escriu, dirigeix i produeix detalls per a la pel·lícula Hedda amb Tessa Thompson, basada en l’obra de teatre Hedda Gabler.

No es sap que dirigirà la tercera entrega d’aquesta nova trilogia de 28 Anys Després, de Sony, però amb sort serà un altre nova generació jove com DaCosta.

Més enllà del que implica el títol, no hi ha més detalls de la trama ni de que tractarà 28 Anys Després i les seves seqüeles, però es parla que pot deixar de banda 28 Setmanes Després, en la que Boyle i Garland van tenir poca participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada