Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'Mercy'.

Kali Reis de True Detective: Night Country, s’ha unit al repartiment de Mercy de Amazon MGM Studios.

Segons Deadline, Reis s’uneix a Chris Pratt, Rebecca Ferguson i Annabelle Wallis, una nova pel·lícula de suspens i ciència-ficció la qual s’estrenarà al 2025.

Mercy està dirigida per Timur Bekmambetov, qui anteriorment va dirigir Wanted de 2008, Abraham Lincoln: Vampire Hunter de 2012 i la nova versió de Ben-Hur de 2016. La seva nova pel·lícula, segons Deadline, està “ambientada en un futur proper quan els delictes capitals han augmentat” i segueix a “un detectiu (Pratt) [que] ha estat acusat d’un delicte violent i [està] obligat a demostrar la seva innocència”.

Per ara no hi ha més detalls de la trama.

Marco van Belle ha escrit el guió de Mercy, mentre que Charles Roven, Robert Amidon, Madj Nassif i la companyia BEL de Bekmambetov en són els productors.

A més a més d’actuar, Reis també és boxejadora professional i ex campiona mundial en dues categories de pes. Va fer el seu debut a Hollywood a Catch the Fair One de 2021, dirigida per Josef Kubota. A més a més de protagonitzar la pel·lícula, Reis també va estar acreditada per la història de Catch the Fair One.

Després, Reis va interpretar a Evangeline Navarro a True Detective: Night Country, que es va estrenar a HBO el passat mes de Gener. Creada per Issa López, la sèrie també està protagonitzada per Jodie Foster, Fiona Shaw i Finn Bennett.

També té un paper a Asphalt City de 2024, una pel·lícula de suspens dirigida per Jean-Stéphane Sauvaire i protagonitzada per Tye Sheridan i Sean Penn. Reis també està vinculada a Wind River: The Next Chapter, una pròxima seqüela de Wind River de 2017.

S’espera que Mercy comenci rodatge aquesta primavera. La pel·lícula s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 15 d’agost de 2025 per Amazon MGM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada