Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’abril del 2024

'The Fantastic Four'.


Sembla que LaKeith Stanfield pot haver deixat sortir el gat de la bossa després de tot!

En un dels anuncis de càsting més comentats dels últims temps, ens assabentem de que Julia Garner (Ozark) s’havia unit al repartiment de Els Quatre Fantàstics de Marvel Studios com la versió femenina de Silver Surfer.

Garner interpretarà la versió de Shalla-Bal del personatge, tant mateix, el que va dur a especular que el Sentinella de les vies espacials original també podria aparèixer.

Ara, l’expert Daniel Richtman ens informa que Norrin Radd serà presentat al costat de Shalla-Bal en el reinici del UCM.

Ja s’ha escollit qui l’interpretarà?

En una publicació a les xarxes socials eliminada des de llavors, l’estrella de Haunted Mansion i Atlanta, LaKeith Stanfield, va comentar sobre el càsting de Garner dient: “Pensava que anava a ser jo, però ig”.

En la continuïtat original de Marvel Comics, Shalla-Bal era l’emperadriu del planeta Zenn-La i va ser el primer amor de Norrin Radd.

Quan Galactus va venir a devorar el seu planeta, Radd es va oferir com a voluntari per a convertir-se en el seu herald a canvi de perdonar a Zenn-La. Més tard, quan Franklin Richards va assumir el càrrec del nou Galactus, va infondre a Shalla dels mateixos poders còsmics i li va permetre servir com herald bessona al costat de Radd.

Queda per veure si la pel·lícula s’inspirarà en els còmics en el que respecte a aquests personatges, però un altre rumor recent afirmava que “hi haurà alguna connexió entre Franklin [Richards] i Galactus en la pel·lícula”.

Pedro Pascal (Game of Thrones, The Last of Us) és Reed Richards, Vanessa Kirby (Mission: Impossible-Dead Reckoning) és Sue Storm, Joseph Quinn (Stranger Things) és Johnny Storm i Ebon Moss-Bachrach (The Punisher, The Bear) és Ben Grimm, Julia Garner (Ozark) com a Shalla-Bal/Silver Surfer.

Hi ha el rumor de que tant Cillian Murphy (Oppenheimer) com Mads Mikkelsen (Rogue One) són les millors opcions per a interpretar a Doctor Doom, però segurament hi haurà altres actors competint.

Matt Shakman dirigeix la pel·lícula i ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de Els Quatre Fantastics i Eric Pearson (Black Widow) s’ha unit recentment per a donar-li un polit final.

S’espera que la producció comenci aquest estiu i la pel·lícula s’estreni el juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada