Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’abril del 2024

'Superman'.

La pròxima pel·lícula de Superman de James Gun ha trobat oficialment al seu Pa Kent.

Segons una informació recent de The Wrap, Pruitt Taylor Vince s’ha unit al repartiment del pròxim Univers de DC per a interpretar el paper de Jonathan Kent, també conegut com Pa Kent, el pare adoptiu de Superman després de que troben al nadó Kryptonià després de que el vaixell de Superman aterrés a Kansas.

Vince ha tingut una llarga carrera com a actor, potser millor conegut pels seus papers a Mississippi Burning, Jacob’s Ladder, JFK, entre d’altres.

El paper principal de Superman l’interpretarà David Corenswet (Pearl, The Politician), per Rachel Brosnahan com a Lois Lane, Isabela Merced com a Hawkgirl, Edi Gathegi com a Mister Terrific, Nathan Fillion com a Guy Gardner, Anthony Carrigan com a Metamorpho, Gabriela de Faría com a The Engineer, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher, Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

Més recentment, Sara Sampaio va signar per a interpretar a l’assistent i amant de Lex, Eve Teschmacher i Skyler Gisondo ha estat escollit per interpretar a Jimmy Olsen. També hi ha el rumor de que Milly Alcock farà el seu debut abans del seu film en solitari titulat Supergirl: Woman of Tomorrow, però això encara no ha estat confirmat.

“Superman explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

La pel·lícula s’estrenarà el 11 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada